Dolarda 100'de yüz kırılma kapıda! Selçuk Geçer uyardı! Elinde dolar olan dikkat

Dolarda 100'de yüz kırılma kapıda! Selçuk Geçer uyardı! Elinde dolar olan dikkat

Dolar hızlı yükselişine devam ederken euro, sterlin, TL gibi çok sayıda para birimi dolar karşısında değer kaybetmeye başladı. FED'in faiz kararı sonrasında dolar uluslararası piyasada değer kazanırken, elinde dolar tutanlar ise uygun zamanı araştırmaya başladı. Peki yatırımcı dolarını satmalı mı? Dolar ne kadar yükselecek? İşte Selçuk Geçer'in dolar kuru üzerine yaptığı son değerlendirmesi

Yüksek dolar kuru tahminleriyle bilinen Selçuk Geçeri yine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Geçer, dolar kıtlığının yaşanabileceğini ifade ederek, 100'de yüz bir kırılmaya dikkat çekti. Bakın neler söyledi?

176742-001.jpg

DOLAR KURUNUN YÜKSELİŞİ İŞSİZLİĞİ DE GETİRECEK

Dolar kuru 18,80 seviyelerine dayanırken Selçuk Geçer, bu yükselişin enflasyon ve işsizliğe neden olacağını belirtti. İnsanların hızla fakirleşeceğini ifade eden Geçer, bu durumun kredi notlarını da düşüreceğini söyledi. Geçer, "Kıtlaşan dolar hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacak. Kurun yukarı doğru fırlaması enflasyonun yükselmesine ve işsizlik furyasını beraberinde getirecek." dedi.

DOLAR KITLIĞI KIRILMAYA NEDEN OLACAK

Yükselen dolar kuru yüzünden dolar kıtlığının yaşanabileceğini ifade eden Selçuk Geçer, önümüzdeki günlerde agresif hareketlerin yaşanabileceğini ifade etti. 100'de yüz bir kırılmanın kaçınılmaz olacağını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN