Dolarda el ayak çektiren seviye geliyor! Selçuk Geçer duyurdu: 4 lira birden…. Çabuk olun

Dolarda el ayak çektiren seviye geliyor! Selçuk Geçer duyurdu: 4 lira birden…. Çabuk olun

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminleriyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Son açıklamalarında, doların 4 lira artacağı tarihi net bir şekilde belirtti.

Doların yükselişi ve Türk Lirası'nın değer kaybıyla ilgili olarak ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yeni tahminlerini açıkladı ve dikkat çekici ifadeler kullandı. Geçer'in aktardığına göre, Merkez Bankası'nın önceki tahmini olan 26 TL'lik dolar kuru hedefi şu anda gerçekleşmiş durumda.

DOLAR 30 LİRAYA ÇIKABİLİR

ter.jpg

Geçer, doların serbest bırakılmasının doğru bir adım olduğunu ve bu sayede kurun gerçek değerine ulaşacağını, yabancı yatırımcıların da bu durumdan olumlu etkileneceğini belirtiyor. Tahminlerine göre, Temmuz ayının sonu veya Ağustos ayının ortalarında dolar kurunun 30 TL üzerine çıkabileceği bekleniyor.

EURO'DA SON DURUM NE?

Şu an itibarıyla dolar kuru 26,9538 TL, alış fiyatı 26.951 TL ve satış fiyatı 26.9568 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro ise yüzde 0.26'lık bir artışla bir önceki kapanışına göre yukarı yönlü hareket ediyor. Euro'nun şu an alış fiyatı 29.9164 TL ve satış fiyatı 29.9476 TL olarak kaydediliyor. Piyasalardaki bu dalgalanmalar, ekonomi çevreleri ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN