Dolarda kaçılmaz sona hazır olun! Selçuk Geçer'den "Sakın satmayın" uyarısı! Öyle bir seviye geliyor ki...

Dolarda kaçılmaz sona hazır olun! Selçuk Geçer'den "Sakın satmayın" uyarısı! Öyle bir seviye geliyor ki...

Türkiye Merkez Bankası'nın (TCMB) 100 baz faiz düşürme kararından sonra dolar kuru 18,50 seviyelerine dayandı. Hızla yükselen dolar kuru karşısında diğer para birimleri de değer kaybetmeye başladı. Euro/Dolar paritesinde rüzgar tersten esmeye başlarken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den ise kaçınılmaz son geldi. Geçer, 3 aya dikkat çekerek yatırımcıyı uyardı.

Selçuk Geçer, dolar değerlendirmesinde Ekim, Kasım ve Aralık ayları için dikkat uyarısında bulundu. Yatırımcıları dolar konusunda uyaran Geçer, "Sakın satmayın" diyerek bomba bir seviye verdi. Bakın dolar kısa sürede hangi rakamı görecek?

dolar-tonf-cover.jpg

ELİNDE DOLAR OLANLAR 3 AYA DİKKAT

Enflasyon oranı 80, 21 seviyesine çıkarken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, bunun için ciddi uyarılarda bulundu. Enflasyonun düşmemesi halinde dolar kurunun kontrol edilemeyeceğini söyleyen Geçer, 3 aya dikkat çekti. Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı." değerlendirmesini yaptı

DOLAR KURUNDAN SERT HAREKETLER GELECEK

Dolara olan talebin artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek." dedi.

DOLARDA KAÇINILMAZ SON

Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN