Kadın kuaförlerinde yeni dönem başlıyor! İlk adımlar atıldı: Artık hiçbiri çöpe atılmayacak

Kadın kuaförlerinde yeni dönem başlıyor! İlk adımlar atıldı: Artık hiçbiri çöpe atılmayacak

Kadın kuaförlerinde yeni bir dönem başlıyor! İlk adımları atılmaya başlandı! Artık hiçbiri çöpe atılmayacak...

L’Oréal Professionnel, kuaförlerin işletmesel gelişimi ve dijital dönüşümüne ek olarak, salonlarında geri dönüşüm süreçlerini de önemseyen “Yeşil Salon” projesini bu yıl başlatıyor.

KUAFÖRLERDE "YEŞİL SALON" DÖNEMİ

kuafor-1.webp

L’Oréal Türkiye Profesyonel Ürünler Divizyonu Genel Müdürü Bahadır İnanç, sürdürülebilirliğe katkı sağlayan inovasyonlarını vurgulayarak şunları ifade etti:

"Gjosa akıllı duş başlığı ile saç durularken yüzde 69'a kadar su tasarrufu sağlıyoruz. Echohz ile yapılan yenilenebilir enerji anlaşmasıyla salonlar, karbon ayak izlerini yüzde 80'in üzerinde azaltıyor. Salon içinde ayrıştırılan atıklar, belediyelerle yapılan anlaşmalarla geri dönüşüme gönderiliyor. Bu yıl hedefimiz 25 ton atığı dönüştürmek." Ayrıca, ürün ambalajlarında sürdürülebilirliği öne çıkardıklarını belirten İnanç, "L’Oréal Professionnel markamızda Serie Expert bakım ürün ailemizin ambalajları yüzde 95 geri dönüştürülebilir malzemeden üretiliyor. Salonların kullandığı teknik boy ürünlerine ek olarak, tüketici boylarında da refill (yeniden doldurulabilir) ürünler sunuyoruz. Bu ay ikonik yağımız Kérastase Elixir, yeni yeniden doldurulabilir ambalajıyla piyasaya sunulacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN