Dolardaki tufan için tarih vererek uyardı! Selçuk Geçer: Sonrası Allah Kerim…

Dolardaki tufan için tarih vererek uyardı! Selçuk Geçer: Sonrası Allah Kerim…

Dolardaki tufan için resmen tarih verdi! Ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki ateşin düşmeyeceğini söyledi, "Sonrası Allah Kerim..." diyerek çarpıcı dolar yorumunda bulundu...

Ekonomist Selçuk Geçer, doların düşüşüne inananları uyararak, dış ticaret açığındaki artışın dolardaki ateşi daha da yükselteceğini söyledi. Geçer, "Hayırlı uğurlu olsun. Ocak - Ekim döneminde dış ticaret açığı 100,4 milyar dolar ile 100 milyarı geçti." açıklamasında bulundu.

"SEÇİME KADAR TUTARLAR"

dolar-ne-kadar.webp

Doların son zamanlardaki yükselişi ve ekonomideki belirsizlikler hakkında konuşan Geçer, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayırlı uğurlu olsun. Ocak - Ekim döneminde dış ticaret açığı 100,4 milyar dolar ile 100 milyarı geçti. Daha 2 ay var. Nereye gider siz hesaplayın... Kimse bana dolar düşecek geyiği yapmasın. Seçime kadar belki tutarlar. Sonrası Allah Kerim." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN