Doları olanlar dikkat! 2 hafta sonra dolar tavan yapacak: Ne 3 lira ne 5 lira!

Doları olanlar dikkat! 2 hafta sonra dolar tavan yapacak: Ne 3 lira ne 5 lira!

Dolar TL kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni haftaya yükselişle başlayan dolar 19 TL'ye kadar dayanmış durumda. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken uyarı geldi. Yeni bir paylaşımda bulunan Selçuk Geçer, 1 doların kaç TL’ye çıkabileceğini açıkladı. 2 hafta sonra dolar tavan yapacak. Öyle bir seviye verdi ki elinde tutan paraya para demeyecek. İşte detaylar...

Dövizde yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başından bu yana heraketlilik yaşayan dolar kuru 19 liraya kadar dayandı. Bu süreçte ne yapacağını şaşıran yatırımcılar ise 'Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırıyor. Dolar tahminleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde dolar olanları uyardı. 2 hafta sonra dolar tavan yapacak. Öyle bir seviye verdi ki şimdi satan yandı. İşte Selçuk Geçer'in dolar kurunda beklediği yeni seviye...

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

ABD'de yükselen enflasyona dikkat çeken Selçuk Geçer, doların bu süreçte etkileneceğini ifade etti. Eğer olası bir enflasyon görülmesi durumunda doların yeniden yukarıya doğru bir endeksi görebileceğini dile getiren Geçer, beklediği seviyeleri açıkladı.

ÖYLE BİR SEVİYE VERDİ Kİ...

Dolar TL kuru için yeni beklediği seviyeleri açıklayan Selçuk Geçer, enflasyon durumunda doların 35 TL olacağını açıkladı. ABD enflasyonu frenlemiş gibi göründüğünü söyleyen Geçer, enflasyonun patlak vermesiyle ülkemizde doların yükselişine engel olunmayacağını ifade etti. Elinde dolar olanları uyaran ünlü ekonomist, yakın zamanda doların seviyesinde çok büyük bir yükselişin olabileceğini de belirtti.

hjhjhjhjhj-1.jpg

Bu süreçte mutlaka bu öngörülerin değişebileceğini unutmayın. ABD'deki enflasyon ve iç piyasadaki ekonomik etkilerin dolarda değişime neden olacağını belirten Selçuk Geçer, fiyatlarda yükselişlerin olacağını söyledi. Bu süreçte, yatırımcıların doğru kararlar alabilmesi için finans dünyasındaki uzman görüşlerinin ve piyasalardaki gelişmelerin dikkatle takip edilmesi gerekiyor.

2 MART DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 18.8856 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 18.7594 liradan, satış fiyatı ise 19.012 liradan işlem görüyor.

yeni-jhjhhj.jpg

EURO NE KADAR?

%-0.16'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 20.1101 TL'den yapan euro şu anda 20.0977 TL alış ve 20.1227 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN