Dolarını satan yaya kalır! Doları en iyi bilen isim tarih vererek uyardı: O tarihten önce sakın satmayın

Dolarını satan yaya kalır! Doları en iyi bilen isim tarih vererek uyardı: O tarihten önce sakın satmayın

Dolar kurunda flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kuru 26 liraya sabitlenmiş durumda. Yatırımcılar 'Dolar alınır mı satılır mı? Dolar 30 TL olacak mı?' sorularını araştırırken dolar kahini ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den flaş bir uyarı geldi. Dolarını satan yaya kalır! Dolar uzmanı Geçer, tarih vererek uyardı. O tarihten önce sakın dolarınızı satmayın. İşte Selçuk Geçer'in dikkat çeken uyarıları...

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar kurunda dalgalanma başladı. Kritik karar sonrası düşüşe geçen dolar yatırımcısını tedirgin ederken 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı?' soruları araştırılmaya başlandı. Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda beklediği yeni seviyeleri açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer, 'Dolarını satan yaya kalır!' uyarısında bulundu. Doları en iyi bilen isim tarih vererek uyardı: O tarihten önce sakın satmayın!

DOLAR KAHİNİNDEN KRİTİK UYARI: O TARİHTEN ÖNCE SAKIN SATMAYIN

Faiz kararı sonrası piyasaları değerlendiren Selçuk Geçer, enflasyonun düşmesi halinde dolar kurunun kontrol edilemeyeceğini ifade etti. 3 aya dikkat çeken Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" ifadelerini kullandı.

fggfgf-2023-07-21t123326-398.jpg

"DOLARA OLAN TALEP ARTACAK"

Dolara olan talebin giderek artacağını ifade eden Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" uyarısında bulundu.

fddffd-8.jpg

ELİNDE DOLARI OLANLAR DİKKAT! SAKIN SATMAYIN

Dolar yükselişin devam edeceğini düşünen ünlü ekonomist Geçer, dolar sahiplerine seslenerek zarar etmemeleri için "Dolarınızı satmayın" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN