Dolar/TL kuru ve altın fiyatlarında felakete hazır olun! Selçuk Geçer, tarih vererek uyardı

Dolar/TL kuru ve altın fiyatlarında felakete hazır olun! Selçuk Geçer, tarih vererek uyardı

Ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatları ve dolar/TL kuruna ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulundu. İşte, Selçuk Geçer ekonomi yorumu...

Altın ve dolar/TL kuru, tarihi rekorlar kırmaya devam ediyor. Dolar 30 TL seviyelerini geçerken gram altın ise 2 bin TL'yi aştı. Yatırımcılar da piyasaları yakından takip ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer, yaşanabilecek durumlar karşısında altın ve dolar fiyatlarının üst seviyede olacağına işaret etti.

Yurt'ta yer alan habere göre, özellikle gram altının seyri yakından takip edilirken yatırım aracı olarak tercih ediliyor. Yaz aylarından itibaren altın fiyatlarının yeniden yükselişiyle ilgili öngörüler gelirken Selçuk Geçer, ciddi bir senaryoyu dile getirdi.

ALTIN VE DOLAR YÜKSELECEK Mİ?

Ciddi ve ses getiren senaryoyu gündeme getiren Selçuk Geçer, İran ve ABD arasındaki gerilimin artmasıyla birlikte felaketlerin yükseleceğine değindi. Bununla birlikte ABD'nin İran'a müdahalesinden sonra Rusya'nın işe girdiğine değinerek ortalığın karıştığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN