Dünyaca ünlü bankadan dolar tahmini! 1 doların 30 TL olacağı tarihi işaret ettiler

Dünyaca ünlü bankadan dolar tahmini! 1 doların 30 TL olacağı tarihi işaret ettiler

Dolar kurunda flaş gelişme! Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) 650 baz puanlık faiz artırımına gitti. Politika faizini yüzde 15'e yükseltti. Alınan karar sonrası dolar TL hızla yükselişe geçti. 25 TL'yi aşan dolar piyasaları alevlendirirken gözler açıklamalara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne kadar olacak?' sorularını araştırıyor. Dünyaca ünlü bankadan dolar tahmini! O tarihte 1 dolar 30 TL olacak! Elinizdeki doları sakın bozdurmayın.

Merkez Bankası'nın 650 baz puanlık faiz artırımı piyasaları alevlendirdi. Politika faizi yüzde 15'e kadar çıkarken dolar kurunda sert yükselişler başladı. Geçtiğimiz haftadan bu yana 23 TL seviyesinde hareket eden dolar kuru, Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası 25 lirayı aştı. Dövizdeki yükselişler devam ederken yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne kadar olacak?' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Amerika'nın en büyük bankalarından olan ve seçimden sonra Türkiye'ye yatırım sinyalleri veren Citibank, dolar tahminini güncelledi. O tarihte 1 dolar 30 TL olacak! Elinde dolar olanlar dikkat! Sakın bozdurmayın. İşte detaylar haberimizde...

ghhghghg-76.jpg

DEV BANKADAN FLAŞ DOLAR TAHMİNİ!

Amerika'nın en büyük yatırım bankalarından olan ve seçimden sonra Türkiye'ye yatırım sinyalleri veren Citibank, Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar TL'de yeni tahminini duyurdu. Çok uluslu bankanın bu hamlesi, faiz artırımından sonra gelirken dolar TL'de pozisyon korundu.

UZMANLAR AÇIKLADI: O TARİHTE 1 DOLAR 30 TL OLACAK

Dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini! Bankanın önde gelen Stratejistlerinden Luis E Costa ve Bhumika Gupta'nın imzası ile yayınlanan son dakika açıklamasında Kur Korumalı Mevduat sistemi için de kritik açıklamalarda bulundular. Yayınlanan raporda dolara olan talebin artmasına neden olan KKM hesaplarının kısmi olarak kaldırılabileceğine ve bu yönde somut adımlar atılabileceğini bildirdi. Dolarda bekledikleri hedefi açıklayan dev banka, önümüzdeki ayda doların 30 TL olacağını söyledi.

hjhjhjjh-16.jpg

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar önceki kapanışını 25,2046 TL'den yaptı. Dolar 25,1959 TL alış, 25,2335 TL satış fiyatından işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR OLDU?

Yüzde 0.71'lik bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 27,4704 TL'den yapan euro şu anda 27.2629 TL alış ve 27.6979 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN