E-Devlet'den bu sayfayı açana 700 TL ödeme! İhtiyacı olan herkes hesap numarasını yazıp alacak

E-Devlet'den bu sayfayı açana 700 TL ödeme! İhtiyacı olan herkes hesap numarasını yazıp alacak

Yeni yılla beraber destek ödemelerine yapılan duyurular peş peşe devam etmekte. Asgari ücret, memur maaşları, emekli maaşları derken destek ödemelerine de yeni zamlar yapıldı. Son dakika olarak yapılan duyuruda, dar gelirli ailelere yönelik yeni bir destek ödemelerin yapılacağı belirtildi. E-Devlet'ten bu sayfayı açana 700 TL ödeme yapıyorlar. İhtiyacı olan herkes hesap numarası ile parasını alabiliyor. İşte haberin detayları...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına gelen zamlar sonrası gözler devlet tarafından ödenen destek ödemelerine çevrilmiş durumda. 2023 yılı itibariyle destek ödemelerine yeni zamlar yapılmaya başlandı. Vatandaşlar destek ödemeleriyle ilgili haberleri yakından takip ederken gelen son dakika duyurusu milyonlarca kişiyi sevince boğdu. E-Devlet'den bu sayfayı açana 700 TL ödeme yapılacak. İhtiyaç sahibi olan tüm aileler başvurabilir. Hesap numaranızı yazarak anında paranızı alabilirsiniz. Peki başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar...

E-DEVLET'DEN BU SAYFAYI AÇIN ANINDA 700 TL HESABINIZA YATSIN

Yeni yılla birlikte birçok ürüne peş peş zam yapıldı. Yapılan zamlar sonrasında geçinemeyen vatandaşlar için yeni destek ödemeleri açılmaya başlandı. Bu destek ödemeleri eğitim yardımı, fatura yardımı, gibi birçok yardım çeşidi olarak veriliyor. Gelen son duyuru ise milyonlarca kişiyi sevince boğdu. E-Devlet'den bu sayfayı açana 700 TL ödeme yapılacak.

dffdfd-48.jpg

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika duyurusuna göre, ihtiyaç sahibi ailelere 700 liralık yardım yapılacak. Başvuran herkes alabilecek. E-Devlet üzerinden başvurular başladı. Peki başvuru şartları neler?

ÖDEMELER PTT ŞUBELERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Destek Vakıf Müdürlüğü destek paketinin detaylarını paylaştı. Başvurular E-Devlet üzerinden yapılacak. İşlemleriniz için E-Devlet Başvuru Formu'na giderek Kızılay'a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Eğer başvurunuz onaylanırsa PTT şubelerinden paranızı alabileceksiniz. Online başvuru yapacaksanız, başvuru formunu doldurarak başvuru sürecini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Vakıf müdürlüğü ek yardım paketleri düzenlemektedir. Ayrıca Vakıf Müdürlüğü tarafından ek ödemeli yardım paketleri düzenlenmektedir.

sddsdds.jpg

KURU GIDA YARDIMINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Kuru Gıda Yardımından Yaralanabilecekler:

  • Sosyal güvencesi olmayan veya hane halkı geliri net asgari ücreti geçmeyenler;
  • 7 Temmuz 1976 tarih ve 2022 sayılı 65 Yaş Üstü Zor durumdaki ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun Kapsamında maaş alanlar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Kuru Gıda Yardımı Hizmetinden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar “Aşevi ve Kuru Gıda Hizmetleri Vakfı Müdürlüğü Başvuru Formu”nu doldurarak Bölge Müdürlüğü'ne şahsen veya posta yoluyla ulaşabilirler. 18-65 Yaş Arası 12 Yaşına Kadar Çalışabilecek Durumda Olanlar Aylık iş başvurusu yapabilmek için Türkiye İş Kurumu'na kayıt yaptırmak gerekmektedir.
  • Bölge Müdürlüğü'nün değerlendirmesine göre, uygun kişiler kuru gıda almaktadır.
  • Kuru Gıda Yardımı hizmetlerine yapılan başvurular, sınırlı sayıdaki kontenjanlar üzerinden değerlendirilecektir ve başvuru yapılması, hizmetlerin hemen başlatılması anlamına gelmez.
  • Kuru gıda yardımından faydalanan vatandaşın ölümü yada ihtiyaç durumunun değişmesi yada bakıma muhtaç haline gelip bakımının gerekli olması ve paketin üç ay boyunca haber verilmeksizin teslim alınmaması durumunda hizmet sona erer. 5 yıl sonra hizmeti kullanmaya devam etmek isterseniz tekrar başvurabilirsiniz.

YARDIM BAŞVURUSU İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

http://www.vgm.gov.tr/faaliyetler/hayir-hizmetleri/yurt-ici-kuru-gida-yardimlari

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN