Egea modellerine 2024'te rekor zam: Fiyatlar uçtu! Fiyatı duyan BMW mi alıyoruz diyor

Egea modellerine 2024'te rekor zam: Fiyatlar uçtu! Fiyatı duyan BMW mi alıyoruz diyor

Türkiye'de uzun yıllardır en çok satan araçların zirvesinde yer alan Fiat Egea 2024 yılına bomba zamlarla giriş yaptı. Fiat Egea model araçları fiyatını duyanlar BMW alırız daha iyi diyor. En ucuz versiyonunun fiyatı bile dudak uçuklatıyor.

Araç sahiplerinin en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan Fiat Egea, 2024 yılına bomba zamlarla damga vurgu. Zamlarla birlikte en ucuz modelinin fiyatın bile aldı başını gitti. Artan fiyatlar sonrasında otomobil almak isteyen vatandaşlar ince eleyip sık dokurken, yüksek fiyatlara tepkiler de çığ gibi büyüyor. Her ay yeni bir zam haberi ile uyanan vatandaşlar nasıl bir tepki vereceğini de şaşırıyor.

FiAT EGEA’YA REKOR ZAM

Türkiye'nin 8 yıldır en çok satan otomobili olan Egea, 2024 model yılı ile birlikte fiyatlarındaki büyük artışla gündeme geldi. Yapılan son zamla birlikte, Egea'nın en ucuz versiyonu olan Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP Easy/Manuel modelinin fiyatı, 2023 model yılındaki 814.900 TL'den %15,33'lük bir artışla 939.900 TL'ye yükseldi. Bu artış, otomobil almayı düşünen tüketicileri doğrudan etkileyen bir gelişme olarak öne çıkıyor.

fiat-egea-hatchback-easy.jpg

Diğer yandan, Egea'nın en pahalı versiyonu olan Egea Cross 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Limited/Otomatik modelinin fiyatı da 1.448.900 TL'den %11'lik bir zamla 1.608.900 TL'ye çıktı. Bu durum, fiyat artışlarının Egea'nın tüm modellerini kapsadığını gösteriyor.

fiat-egea-hatchback-urban-1-5-t4-hibrit.jpg

Egea'nın fiyatlarındaki bu dikkat çekici artış, Türkiye'de otomobil piyasasının mevcut durumunu ve tüketicilerin karşı karşıya kaldığı zorlukları bir kez daha gündeme getiriyor. Artan fiyatlar, hem yeni otomobil almak isteyen bireyleri hem de otomobil sektörünü yakından ilgilendiriyor. Bu zamların, otomobil satış rakamları üzerinde nasıl bir etki yaratacağı ve tüketicilerin bu yeni fiyatlar karşısındaki tepkileri merak konusu olmaya devam ediyor. Otomobil alıcılarının ve sektör temsilcilerinin gözü kulağı, fiyatlar üzerindeki bu değişimler ve piyasanın geleceği üzerinde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN