İslam Memiş uyarılarına devam ediyor! Yatırımcılar bu detaya dikkat etsin: Son 8,5 ay kaldı!

İslam Memiş uyarılarına devam ediyor! Yatırımcılar bu detaya dikkat etsin: Son 8,5 ay kaldı!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar adeta devleşti. Geçtiğimiz gün yaşanan olaylar ile birlikte altın fiyatları füze gibi yükseliyor. Yatırımcıyı heyecanlandıran artış ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar bekleniyor. Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik hakkında açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş atırımcıya seslendi. Yatırımcıya dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. İşte tüm detaylar...

"SON 8,5 AY KALDI"

Ülke gündeminde yer alan altın fiyatları haftayı rekor bir yükseliş ile kapatmayı başardı. Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte altın fiyatları uçuşa geçti. Yatırımcıyı heyecanlandıran yükseliş ile ilgili uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarında meydana gelen hareketlilik hakkında yatırımcılara uyarıda bulundu.

ONS altın fiyatlarının 2000 dolar seviyelerine yaklaşmasıyla birlikte 1.200 TL seviyelerini gören gram altın İslam Memiş'i de heyecanlandırdı. İslam Memiş yaptığı açıklama ile birlikte yatırımcıya seslendi.

Filmin sonunda gram gümüşçülerin mutlu olacağının altını çizerek 8,5 ayın kaldığına vurgu yaptı. ABD'de 3 bankanın üst üste iflas etmesiyle birlikte piyasada yaşanan dengesizlik altın ve gümüş yatırımcıları artı olarak yansıdı. Brent petrol varil fiyatındaki düşüş üzerine altın fiyatlarında yükseliş kaydetti.

3-qoff-au9h-q5sa-aiub.jpg

ELİNDE OLANLAR DİKKAT ETSİN

Yatırımcıya dair uyarılarına devam eden İslam Memiş uyarı üzerine uyarıda bulundu. Gümüş yatırımına atılacak yatırımcıların dikkatli olması gerektiğine vurgu yaptı. Yaşanan küresel olay ile birlikte dengelerin değiştiği belirtilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş düzeltmelerin beklenmesi gerektiğini ifade ederek elinde olanların kıymet bilmesi gerektiğine de dikkat çekti. Açıklamalarını yayınlayan uzman isim yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

5-ybpq.jpg

ALTIN HAFTAYI KAÇ TL İLE KAPATTI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamalarına soluklanmadan devam etti. Gram altın almayan vatandaşlara ve satan vatandaşlara zarar ediyor diye seslendi. Asıl işlerinin ONS altın olduğunu belirten uzman isim gram altının tatmin etmediğine vurgu yaptı. Gram altın yaşanan yükseliş ile birlikte haftayı 1.216 lira seviyelerinden kapattı. ONS altın ise haftayı 1.989 dolar seviyesinden kapattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN