Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ödemeleri kullanmayanlar yandı! Hesaplar sıfırlanıyor: Hemen kontrol edin

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ödemeleri kullanmayanlar yandı! Hesaplar sıfırlanıyor: Hemen kontrol edin

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tüm İstanbullulara müjdeyi verdi. İstanbullular yeni ödemelerle rahat bir nefes alacak. Ödeme detayları tek tek paylaşıldı. İşte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları…

Türkiye'nin en alabalık büyük şehri İstanbul'da yaşayan vatandaşlar yeni ödemeler ile sevinçten havalara uçuyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan Açıklama ile birlikte tüm vatandaşlara ek ödeme yapılacağı duyuruldu. Kart sahibi olan vatandaşlar ödemelerden yararlanabilecek. İşte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları…

EKREM İMAMOĞLU'NDAN MÜJDE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan destek ödemeleri için detaylar paylaşıldı. Belediye tarafından düşük gelirli ailelere belirli aralıklarla yapılan destek ödemelerinin devam ettiği açıklandı. Kart başvurusunda bulunan vatandaşlar ödemelerden yararlanabilecek. Destek ödemeleri ile birlikte ailelerin daha rahat bir nefes alabilmesi amaçlanırken İBB tarafından belirlenen koşullara uygun olan tüm ailelerin ödemelerden yararlanabileceğinin altı çizildi.

istanbulkart-1.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ödemeler için Vakıfbank ile anlaşma yapıldığını aktardı. Kapsamda vatandaşlara kartlar teslim edilirken kart üzerinden ödemelerin rahat bir şekilde yapılabileceği vurgulandı. Her ayın 1'i ile 5'i arasında kartlara yapılan ödemeler hakkında araştırmalarda devam ediyor. Kart başvurusunda bulunacak vatandaşların İstanbul Büyükşehir Belediyesi iletişim hattını arayarak başvuru işlemlerini yapabileceği duyuruldu. Sosyal yardım kartının ne zaman açılacağı ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Başvuruların ardından kartların denetim ile birlikte kısa bir süre içerisinde açıldığı belirtildi.

para-almak-1.jpg

200 TL'LİK BÜTÇE BELİRLENDİ

Kart başvurusunun yapılması ile birlikte belediye tarafından vatandaşların gelir durumlarının kontrol edildiği aktarıldı. Bu kapsamda uygun görülen ailelere ödemelerin yapıldığı belirtilirken belediye tarafından belirlenen şartların da sağlanması gerektiğinin altı çizildi. Belediye tarafından yapılan kartlar için belirlenen limitin ise 200 TL olduğu duyuruldu.

istanbul-sosyal-kart.jpg

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILIR?

Başvuruların ardından bakiye yükleme işlemlerinin ne zaman yapılacağını araştırılmaya başladı. Başvuruların ardından yapılan denetimler ile birlikte olumlu sonuç alan vatandaşların aynı gün ödemeleri de hesaplarına yatırılıyor. Vatandaşlar yapılacak yardım tutarına göre farklı limitlerde ödeme almaktadır. İBB kart başvurusunun olumlu sonuçlanması ile birlikte ilk ay için tek seferlik olarak 200 TL limit hakkı veriliyor. Verilen limitlerin ay sonuna kadar kullanılmaması durumunda ödemelerin bir sonraki ay belediye tarafından sıfırlandığı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN