Elektrik faturaları tarihe karışıyor! Öyle bir icat yaptı ki herkes şaştı kaldı: Artık herkes bu yöntemi kullanacak

Elektrik faturaları tarihe karışıyor! Öyle bir icat yaptı ki herkes şaştı kaldı: Artık herkes bu yöntemi kullanacak

Artan fiyatlar vatandaşın belini bükerken özellikle faturalarda can sıkıcı bir hal almaya başladı. Bu icat ile elektrik faturası tarihe karışıyor. Bir vatandaş öyle bir icat yaptı ki elektrik faturaları eve uğramıyor. İşte herkesi şaşkına çeviren o icat…

Maliyetler her geçen gün artmaya devam ederken enerji pahalılığı da tüm dünyayı etkisi altına aldı. Teknoloji ile birlikte enerji kullanımı da her geçen gün artarken bu durum elektrik faturalarına da ciddi anlamda yansıyor. Faturaları her gün gelen zamlarda vatandaşın belini bükerken vatandaş da teknolojik ürünlerin kullanımını kısıtlamaya başladı. Ama bu yöntem ile elektrik faturası derdi ortadan kalkacak. Urfalı mucit öyle bir şey yaptı ki görenler ağzı açık seyretti. İşte herkesi şaşkına çeviren o icat…

ENERJİ TÜKETİMİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR


Teknoloji hayatımız içerisinde dahil oldukça enerji tüketimi de her geçen gün daha da artıyor. Özellikle günlük hayatın bir parçası olan akıllı telefonlar kimsenin elinden düşmüyor. Kullandığımız cihazların şarjlarını çabuk bitmesi ise oldukça can sıkıcı bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Şarjı hızlı bir şekilde biten birçok kişi yanında Powerbank gibi cihazı şarj edebileceği cihazlar taşımaktadır. Ancak telefon ne kadar kullanılırsa batarya ömrü de o kadar azalıyor. Bu nedenle cihazları sürekli şarj etmek durumunda kalıyoruz.

sarj.jpg

URFALI MUCİT ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Günümüzde pek çok farklı alanda teknoloji yerini alırken yeni icatlar da kendisini belli ediyor. Cihazların şarj sorununa çözüm bulmak için yola çıkan bir vatandaş akıl almaz bir yönteme başvurdu. Urfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan ve boş bir arazide dolaşırken telefonun mu şarjının azaldığını fark eden bir vatandaş öyle bir şey yaptı ki herkes şaştı kaldı. Küçük bir aparatı Telefonun arkasına koyarak güneş ışığı ile cihazını şarj eden Urfalı mucit, herkesten tam not aldı. Sosyal medyada viral olan görüntüler üzerine görenler "Helal olsun. Bu imkansızlıklara rağmen bunu denemesi bile müthiş" yorumlarında bulundu.

gunes-enerjisi-sarj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN