Elektrik ve doğal gazda zelzele! Zamlı faturalar için oran ve tarih verdi

Elektrik ve doğal gazda zelzele! Zamlı faturalar için oran ve tarih verdi

Havaların soğumasıyla birlikte çocuğu olan aileler doğal gazları açmaya başladı. Doğalgazların açılmasıyla birlikte vatandaşlar 'Doğalgaz ve elektrik faturalarına yeni zam geldi mi? Doğalgaz faturalarına ne kadar zam geldi?' sorularını araştırmaya başladı. Beklenen haber geldi. Elektrik ve doğal gazda zelzele! Zamlı faturalar için oran ve tarih verildi. Bu zamlar sonrası ısınamayacağız!

Yıl başından bu yana doğalgaz ve elektrik faturaları peş peşe zamlanırken vatandaşlar 'Bugün doğalgaz faturalarına zam var mı? Elektrik faturalarına ne kadar zam geldi?' sorularını araştırıyor. Kötü haberi az önce duyurdular. Elektrik ve doğal gazda zelzele! Zamlı faturalar için oran ve tarih verdi. Bu zamlar ocak söndürür. İşte detaylar haberimizde...

ELEKTRİK VE DOĞAL GAZA DEV ZAM GELİYOR!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların belini bükerken bir zam da elektrik ve doğalgaz faturalarına geliyor. Halk TV yazarlarından Olcay Aydilek, elektrik ve doğalgaza gelecek dev zamları tarih vererek açıkladı. Elektrik ve doğal gazda zelzele.

iuiuiu.jpg

ZAM İÇİN TARİH VE MİKTAR VERDİ: RAKAMI DUYUNCA ŞOK GEÇİRECEKSİNİZ

Olcay Aydilek, 1 Ekim’den geçerli yeni elektrik ve doğalgaz tarifesinde olası zam konusunda gelecek hafta Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) elektrik, BOTAŞ'ın da doğalgaz tarifeleri konusunda karar alacağına dikkat çekti. Aydilek, söz konusu yazısında, yine zamların da gelecek hafta EPDK ve BOTAŞ tarafından kamuoyuna duyurulacağını belirtti.

kjkj-6.jpg

ÜÇ ŞİRKET GÜNDEMDE

EPDK, 21 Eylül Perşembe günü olağan toplantısını yaptı. Kurum, BOTAŞ’a doğalgaz borcu biriken üç şehiriçi dağıtım şirketinin durumunu ele aldı. Toplantıdan, doğalgaz sektöründe dengeleri değiştirecek, taşları yerinden oynatacak bir karar çıktı.

EPDK; Çorlu, İnegöl ve Kahramanmaraş’ın şehiriçi doğalgaz dağıtımı yapan sırasıyla ÇORDAŞ, İNGAZ ve ARMADAŞ'a, BOTAŞ'a olan ve bir süredir biriken doğalgaz borçlarını ödemeleri için 26 Eylül Salı gününe dek süre verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN