Elinde Altın ve Dolar Olana Büyük Tuzak! İslam Memiş, Çakılan Altın ve Dolar İçin Yatırımcıyı Uyardı

Elinde Altın ve Dolar Olana Büyük Tuzak! İslam Memiş, Çakılan Altın ve Dolar İçin  Yatırımcıyı Uyardı

Piyasalar üzerine yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çeken Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda yaşanan hareketlilik üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Mayıs ayında alacağa faiz kararını değerlendiren Memiş, yatırımcıyı uyardı. Piyasada hareketlilikten dolayı tedirgin olan yatırımcı için sakin olun uyarısında bulunan Memiş, altın ve dolar için alım- satım tarihlerini de verdi.

Youtube kanalından piyasa değerlendirmesi yapan İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcısı için kritik uyarılar yaptı. Memiş, hızla yükselen dolar içinde çok ciddi bir ikazda bulundu. FED'in alacağı faiz kararının piyasalar üzerindeki etkisini açıklayan Memiş, çarpıcı analizler yaptı. İşte yatırımcıları ilgilendiren o açıklamalar.

altin-001-001.jpg

ALTIN VE DOLARDA İBRE AŞAĞI DÜŞTÜ

Altının son zamanlarda ani atakları devam ederken, dolarda kabuğunu kırdı ve yükseliş trendine girdi. 3 Mayıs Salı Gününe düşüle giren altın 886 liraya ile alıcının karşısına çıktı. Dolar ise 3 Mayıs Salı günü sabahına 14 TL ile giriş yaptı. Altının alım seviyesinin 900 lira ve aşağısı olduğunu her seferde vurgulayan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, piyasa yaşanan hareketlilik için ciddi uyarılarda bulundu. Memiş, Mayıs ayında kargaşanın çıkacağını belirten Memiş, emtia fiyatlarındaki hızlı iniş çıkışlar konusunda yatırımcının sakin olması gerektiğini söyledi. Tuzak fiyatlanmaya dikkat çeken Memiş, "Emtia fiyatlarındaki hızlı yükselişlerde panik olmayın. Sabırla beklemenizi tavsiye etmiştim. Tuzak fiyatlama var. Yüksekten mal satıyorlar. Nisan ayı final ayıdır. Mayıs ayı ile birlikte küresel piyasaya odaklanacağız" dedi.

bddk-001.jpg

ALTIN VE DOLAR SERT ÇAKILDI! MEMİŞ, UYARDI

FED'in 3-4 Mayıs tarihlerinde alacağı faiz kararı herkesi tedirgin ederken, yatırımcı da bu faiz kararının piyasalara olan etkisini merak etmeye başladı. Elinde altın ve dolar olanlar ise satış için uygun zamanı araştırmaya başladı. Altın almalı mıyım? Altın düşer mi? Dolar yeniden çıkar mı? gibi sorular son zamanlarda en çok merak edilen konular arasında oldu. Günüe düşüşlerle başlayan altın ve doların akıbeti de yatırımcı için araştırma konusu oldu. Her açıklamasında Mayıs ayına dikkat çeken Memiş, Mayıs ayında piyasalarda dengelerin değişeceğine ve Temmuz ayında baskılanan doların yükselişe geçeceğini belirtti. Memiş, "Mayıs ayında ciddi kargaşa ile karşı karşıya kalacağız" diyerek "Temmuz ayında zirve seviyeleri göreceğiz. Ancak dolardan uzak durulmasını öneririm. Çünkü, dolar yükseldi yükseleceği kadar. Altın ve euro dipte alım fırsatıdır" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN