Elinde gram altını olanlar dikkat! Batabilirsiniz... İslam Memiş tarih vererek uyardı

Elinde gram altını olanlar dikkat! Batabilirsiniz... İslam Memiş tarih vererek uyardı

Haftanın ilk günü altın fiyatlarında fırtına koptu. Ünlü ekonomist İslam Memiş, gram altın yatırımcıları ve dolar kuruna dair açıklamalar yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada altın değerinde bilgiler verdi. İşte tüm detaylar...

Yatırımcıların merakla araştırdığı soruların cevabını İslam Memiş verdi. Kasım ayına dair öngörülerini paylaşan piyasa uzmanı, yatırımcılara altın değerinde bilgiler paylaştı. Gram altını olanlara seslenen uzman isim uyarılarda bulundu. O tarihe kadar dikkatli olun. İşte tüm detaylar...

GRAM ALTINI OLAN DİKKAT ETSİN

Rekora koşan altın fiyatlarına dair son dakika gelişmeleri yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Haftanın ilk gününde açıklamalar, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Dolar ve altın hakkında değerlendirmelerde bulunan Memiş, kasım ayını işaret etti. Beklentilerini yatırımcılar ile paylaşarak, 2023 yılı için piyasayı anlattı.

Piyasa kontrolünün teknik ve mantıkla olmayarak, manipülasyonlar eşliğinde sürdüğünü açıkladı. Varlığı olanların sahip çıkması gerektiğini işaret ederek, yatırımcılara ellerindekini sattırmak adına çeşit çeşit manipülasyonlar yapıldığını söyledi.

1544708.webp

KASIM DEĞERLENDİRMESİ

Kasım ayına dair değerlendirmelerde bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "kazanma ayı değil, batırma ayı" olarak paylaşımda bulundu. Kasım ayında sakin bir şekilde bekleme ayı olduğunu paylaştı. Dolar kurunda yaşanan son olayda Google üzerinden 24 TL'ye düştüğü görünüyordu. Hata olduğunun paylaşılmasının üzerine İslam Memiş, "Hayaller 24, gerçekler 28,16." ifadelerinin yer aldığı paylaşımda bulundu.

dolar-gram-altin-cakildi-islam-memis-yeni-seviyeyi-acikladi.webp

GRAM ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

Ekim ayındaki altın fiyatlarını değerlendiren uzman isim, "Ucuz değil bedava" ifadeleriyle dikkat çekti. Altın yatırımı yapanların doğru bir harekette bulunduğunu, farklı yatırımlara yönelenlerin ise zarar ettiğini açıkladı. Gram altına dair yapılan açıklamaları ise şu şekilde;

"Gram altın TL serbest piyasalarda 1835-1840 lirada. Elimde TL var, ben bu seviyeden altın alır mıyım? Hayır, beklerdim. 1780 lirayı zikrettim. Dolar gerilemediği için hala 1840 lira seviyesinde gram altın. Gram altın normalde bugün 1780 lirada olmalıydı. Ben altın almak için beklemeye devam ediyorum. Biraz bekleyelim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN