Emekli maaşını PTT'den alanlar dikkat! Düşük faizli 50.000 TL kredi! Bu fırsat bir daha gelmez!

Emekli maaşını PTT'den alanlar dikkat! Düşük faizli 50.000 TL kredi! Bu fırsat bir daha gelmez!

PTT emeklilere müjdeyi verdi. 75 yaş altında olan vatandaşları kapsayan kredi kampanyası ile birlikte 36 ay vade seçeneği ve %4,6 faiz imkanı ile kredi fırsatı tanınıyor. İşte PTT kredi detayları…

PTT, Aktif Bank ile yeni bir kampanyaya imza attı. Emeklileri heyecanlandıran yeni kredi kampanyası 75 yaş altındaki emeklileri kapsıyor. Hem faiz imkanı hem de vade oranları ile dikkat çeken kredi kampanyası için detaylar araştırılıyor. İşte PTT kredi detayları…

KREDİ MÜJDESİ PTT'DEN

PTT emeklilik için farklı imkanlar sağlarken bu kez de kredi kampanyası ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Ekonomi zorlaşırken vatandaşlar da krediyi her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar kara kara düşünürken yeni kampanya PTT'den geldi. Hem başvuru sürecinde hem de ödeme kolaylığı ile birçok fırsat sağlayan PTT, emeklilerin mali yükünü hafifletmek için yeni bir kampanya imza attı.

ptt-kredi-1.jpg

PTT adı altında PTT Bank tarafından sağlanan kredi ödemeleri 75 yaşın altındaki emeklileri kapsıyor. Emekli maaşını PTT üzerinden alan emeklilerin yararlanabileceği kampanya ile acil harcamaların yapılabileceği vurgulandı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 50.000 TL ile 345 bin TL arasında belirlenen tutarlardı ödeme yapılacağı duyuruldu. Yapılacak ödemeler kapsamında hem emeklinin geliri hem de ödeme yapılacak tutar belirleyici bir nokta olarak görülüyor. PTT Bank üzerinden kredi alan vatandaşlar için en fazla 36 ay vade seçeneği sunuluyor.

ptt.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DETAYLARI

PTT’den kredi çekecek emekliler için faiz kolaylığı da sağlanmaktadır. Birçok bankaya göre daha düşük faiz imkanı ile kredi sağlayan PTT faiz oranlarını da sabit tutma kararı aldı. Hangi tutarda kredi çekilirse çekilsin Faizin değişmediğini belirten PTT geri ödemede de kolaylık sağlandığının altını çizdi. Başvuru sürecinde ise emeklilerin maaşının ödeme emrinin kopyası isteniyor. Bunlara ek olarak kişinin kimlik ve maaş belgelerine de ihtiyaç duyuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN