Emekli promosyonu almayanlar İş Bankasına koşsun! Promosyon ödemesinde dev yenilik: Bu rakamları gören imzayı atıyor...

Emekli promosyonu almayanlar İş Bankasına koşsun! Promosyon ödemesinde dev yenilik: Bu rakamları gören imzayı atıyor...

Emekli promosyonlarında güncellemeler devam ediyor. Bankalar arasında yaşanan rekabet Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile en düşük emekli maaş güncellemesiyle yeniden hızlandı. Emekli vatandaşlara verilen promosyonda son tarihi paylaşan İş Bankası güncel promosyon ödemelerini duyurdu. İşte tüm detaylar...

EMEKLİ VATANDAŞLARA YÜKSEK PROMOSYON

Emekli promosyonlarında güncelleme 2023 yılının mayıs ayı ile birlikte devam ediyor. Türkiye İş Bankası tarafından güncellenen promosyon ödemesi emeklilerin radarına takıldı. Promosyon ödemelerinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en düşük emekli maaşı güncellemesi ile birlikte rekabet başladı.

En yüksek promosyonu arayan emekli vatandaşların dikkatini çeken ödeme ile İş Bankası'nda yoğunluk oluştu. EYT'lilerin işlemlerinin tamamlanması ve maaşlarını almaya başlamasıyla birlikte bankalar arası rekabetin de hızlandığı dikkat çekti.

Yeni emekli olan vatandaşları kendi bünyesinde görmek isteyen bankalardan güncel promosyon ödemeleri paylaşılıyor. Promosyon ödemelerinde son noktayı koyan İş Bankası taahhüt veren emeklilere promosyon ödemesini yapıyor.

zccq8a-x-ld98-adjg-47gb-qpgi-0ymf-v-1r0h.jpg

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

İş Bankası tarafından güncellenen promosyon ödemeleri ile birlikte emekli vatandaşlar sıraya girdi. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemelerindeki tutar dikkatleri çekiyor. Şartları sağlayan emekli vatandaşlara verilen promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

Maaş aralığı 0 - 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

fzx-ltrwaaafuym.jpg

İŞ BANKASI PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş Bankası'ndan emekli promosyonu alacak olan vatandaşlar en yakın şubeye giderek işlemlerini tamamlayabilir. Maaşınızı İş Bankası'na taşımanız ile birlikte 3 yıl boyunca İş Bankası üzerinden emekli maaşınızı alacağınıza dair taahhüt vermeniz gerekir. İşlemleri tamamladıktan sonra maaş aralığınıza denk gelen promosyon ödemesi hesabınıza yatırılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN