Emekli promosyonu bu rakamdan almayan pişman! Promosyonda son günler: Promosyon ödemeleri güncellendi

Emekli promosyonu bu rakamdan almayan pişman! Promosyonda son günler: Promosyon ödemeleri güncellendi

Emekli promosyonlarında güncellemeler devam ediyor. Emekli vatandaşlara dair yaşanan gelişmeler ile birlikte hızlanan rekabete İş Bankası da katıldı. Kısa bir süre önce güncellenen en düşük emekli maaşı ile birlikte otomatik olarak güncellenen promosyonlar emeklilerin gündemine oturdu. Bayram sonrası gelen güncelleme ile birlikte dikkatleri çeken promosyon ödemeleri İş Bankası'ndan geldi. İşte tüm detaylar...

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ GÜNCELLENDİ

2022 yılı ile birlikte başlayan promosyon süreci tüm hızıyla devam ediyor. 2023 yılının nisan ayında da devam eden promosyon ödemeleri güncellendi. TBMM Genel Kurulu tarafından alınan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte promosyonda rekabet yeniden hızlandı.

Promosyon ödemelerini araştıran emekli vatandaşların gündeminde İş Bankası yer aldı. En düşük emekli maaş güncellemesi ile birlikte otomatik olarak güncellenen promosyon ödemeleri artış gösterdi.

Rekabete katılan İş Bankası nisan ayı güncel promosyon ödemelerini duyurdu. EYT yasası ile birlikte ilk etapta 2 milyon 500 bin çalışanın EYT'den faydalanması bekleniyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan başvurular ile birlikte emekli olan vatandaşlar promosyon ödemesinden faydalanıyor.

tl-94.webp

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ

İş Bankası tarafından güncellenen promosyon ödemesi ile birlikte vatandaşlar banka şubesinde kuyruğa girdi. EYT'den emekli olan vatandaşları kendi bünyesinde görmek isteyen İş Bankası promosyon güncellemelerine devam ediyor. Maaş aralığına göre verilecek olan promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 - 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
  • Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
  • Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında ödeme yapılacaktır.

1669712419430-001.jpg

İŞ BANKASI PROMOSYONU NASIL ALINIR?

İş Bankası tarafından paylaşılan güncel promosyon ödemelerinden faydalanmak için başvuruda bulunmanız gerekir. Başvuru şartları arasında 3 yıllık taahhüt sözü de yer alıyor. İş Bankası'na promosyon için başvurmanız halinde 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt sonrasında promosyon ödemelerinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN