Emekli promosyonunda o banka zirveye koştu! Hala almayan varsa acele etsin: 10.500 TL nakit veriliyor

Emekli promosyonunda o banka zirveye koştu! Hala almayan varsa acele etsin: 10.500 TL nakit veriliyor

Bankaların promosyon yarışları devam ederken o bankadan en yüksek promosyon ücretini sundu. Hangi banka en yüksek promosyon tutarını verdi? Tüm detaylar haberimizde.

Emekli vatandaşların banka arayışları devam ederken bankalar arasında rekabet sürmektedir. ING Bank ise en yüksek promosyonu vermektedir. ING Bank ne kadar promosyon vermektedir? Merak edilen detaylar haberimizde.

O BANKA EN YÜKSEK PROMOSYONU VERİYOR!

ING Bank en yüksek promosyon tutarını vermektedir. Bankaların promosyon yarışları hızla devam etmektedir. ING Bank ise 10.500 TL'ye varan ödeme imkanı sunmaktadır. Emekli vatandaşlara maaşlarını ING Bank'a taşıması halinde promosyon ücreti sunulur. Vatandaşlar kazanç elde ederken banka ise yeni müşterilere ulaşmaktadır. Mevcut müşterilerin de sadakatini artırmaktadır.ING BANK

Emekli promosyon yarışında ING Bank öne çıkmıştır. ING Bank emeklilere sunduğu promosyon ve kampanyalar ile rekor kırmıştır. Lider bankalar arasında yerini almıştır. ING Bank'a olan talep artarak emekli promosyon ödemesi başvurusunda bulunan kişi sayısı da artışa geçmiştir. Kampanya dahilinde emekli vatandaşlara 8500 TL'ye kadar promosyon ödemesi sunmaktadır. Bir çok bankanın sunduğu promosyon ödemelerinden fazla olduğu için ING Bank, bir rekora imza atmıştır.

Otomatik ödeme talimatı veren emekliler için fatura başına ek 500 TL hediye vermektedir. Toplamda ise 1500 TL olmaktadır.

Emekli müşterilerine ilk ay 2500 TL ödeme yaparken ek 500 TL bonus da vermektedir. Toplamda ise 10.500 TL promosyon ödemesi sunmaktadır.

0-3500 TL arasında maaş alanlara: 5.100 TL

3500- 7500 TL maaş alan kişiler için: 5.950 TL

7500- 10.000 TL aralığında olanlara: 7650 TL

10000 TL ve üzerinde: 8500 TL promosyon ödemesi verilmektedir.

Bu promosyon ödemesinden faydalanmak için emekli vatandaşların maaşlarını ING Bank'a taşıması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN