Emeklilere hayırlı uğurlu olsun! Arabası olan emeklilere ücretsiz oldu, sadece tek bir şartı var...

Emeklilere hayırlı uğurlu olsun! Arabası olan emeklilere ücretsiz oldu, sadece tek bir şartı var...

Yerel Seçimlere doğru emeklilere özel dev adımlar atılmaya devam ediliyor. En düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasının ardından milyonlarca kişi bu zamma tepki gösterirken seçimlere doğru emeklilere yönelik yeni uygulamalar duyurulmaya başladı. Yapılan son açıklama ise milyonlarca emekliyi sevince boğdu. Emeklilere hayırlı uğurlu olsun. Arabası olan tüm emeklilere o hizmet ücretsiz oldu! Sadece tek bir şart var. İşte detaylar haberimizde...

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 49.25 oranındaki zam sonrası en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak belirlendi. Bu rakam vatandaşların tepkisini çekerken Yerel Seçimler öncesi emeklilere özel yeni uygulamalara geçilmeye başlandı. Ziraat Bankası güzel haberi verdi. Emeklilere hayırlı uğurlu olsun! Arabası olan emeklilere ücretsiz oldu, sadece tek bir şartı var. Hemen kontrol edin ve sizde bu fırsatlardan yararlanın.

ZİRAAT BANKASI SON DAKİKA OLARAK DUYURDU: EMEKLİLERE HAYIRLI UĞURLU OLSUN!

Ziraat Bankası emeklilere özel yaptığı yeni uygulamayı duyurdu. Emekli promosyon ücretlerini 12 bin TL'ye çıkaran kamu bankaları bu sefer dev adım attı. Tüm emeklilere yararlanacak. Özellikle araç sahibi emekliler için adım atan Ziraat Bankası, emekli maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan almayı taahhüt eden müşteriler için ücretsiz HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) kampanyası başlattı.

yeni-proje-2024-03-26t105906-055.jpg

ARABASI OLAN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ OLDU

Dev kampanyanın detayları belli oldu. İlk kez emekli olan ve maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler ücretsiz HGS etiketi kullanacak. Bu hizmetlerden yararlanmak için hemen en yakın Ziraat Bankası'na giderek detayları öğrenebilirsiniz.

Banka tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

yeni-proje-2024-03-26t111021-243.jpg

Bankanın duyurusuna ulaşmak için https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/hizmetler/emekli-maas-odemeleri/yeni-emeklilere-avantajlar bu linke tıklayabilirsiniz.

Öte yandan Ziraat Bankası diğer dev kampanyaları da duyurdu. Yapılan kampanyalar şu şekilde:

Özel indirimli kiralık kasa hizmeti Ziraat Bankası, emekli müşterilere özel olarak %25 indirimli kiralık kasa hizmeti sunacak. Bu hizmetten faydalanmak için en yakın şubeye başvurabilirsiniz.

yeni-proje-2024-03-26t105924-260.jpg

Ücretsiz para transferi hizmeti dijital kanallardan Banka, dijital kanallar aracılığıyla Havale-EFT-FAST işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN