Emeklilere ikramiye müjdesi! Gözler o tarihe çevrildi! 2023 Kurban Bayramı ikramiye ödeme takvimi

Emeklilere ikramiye müjdesi! Gözler o tarihe çevrildi! 2023 Kurban Bayramı ikramiye ödeme takvimi

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile vatandaşlar da ikramiyeler hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Kurban Bayramı ikramiyelerine ne zaman hesaplara yatırılacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte kurban ikramiyeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

Ramazan Bayramı'nın ardından gözler bu kez de Kurban Bayramı'na çevrildi. 2023 yılı bayram ikramiyeleri için zam açıklaması yapılırken emekliler de ödemelerin ne zaman yapılacağını merak etmeye başladı. Kurban ikramiyesi ödeme tarihleri hakkında araştırmalar hızlandırıldı. İşte kurban ikramiyeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

KURBAN İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

SGK üzerinden yaşlılık, vazife malullüğü, malullük, ölüm aylığı gibi maaş ödemesi alan vatandaşlar her yıl iki kez bayram ikramiyesi almaktadır. Ramazan Bayramı'nda yapılan ikramiye ödemelerin ardında gözler Kurban Bayramı ikramiyelerine çevrildi. Kurban bayramında ikramiye almaya hak kazanan vatandaşlar 2023 Bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceğini merak ediyor.

paralar-2.jpg
Ramazan Bayramından önce ikramiyeleri zam müjdesi verilirken ödemelerde tamamlandı. 2023 yılı Ramazan Bayramı'nın ardından Kurban Bayramı'nda ödemelerin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

2023 KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ

2023 yılı ile birlikte emekliler de Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri hakkında akıllarına takılan soruların yanıtını araştırmaya başladı. Yeni yıl ile birlikte zam müjdesi alan emekliler ceplerine koydukları 2000 TL ile rahat bir bayram geçirdi. Kurban bayramına sayılı günler kala ikramiyelerin de ne zaman yatırılacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

emekli-para.jpg

Kurban Bayramı ikramiyeleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Kurban Bayramı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında kutlanırken ikramiye ödemelerin de 19 Haziran ile 28 Haziran arasında yapılması bekleniyor.

paralarr.jpg

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tarihe kadar emeklilik işlemlerini tamamlayan vatandaşlarda Bayram ikramiyelerinden yararlanabilecek. Belirtilen tarihlerde emekli olmayan vatandaşlar ise ilk emekli maaşı ile birlikte bayram ikramiyesini hesaplarında görebilecek. Bunun yanı sıra EYT düzenlemesi kapsamında emekli olan vatandaşlar da Kurban Bayramı ikramiyesinden yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN