Emeklilere müjde gibi müjde! 29 Ekim'de o rakamı gören bayram edecek

Emeklilere müjde gibi müjde! 29 Ekim'de o rakamı gören bayram edecek

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel emeklilere büyük müjde geldi! Uzun zamandır konuşulan emeklilere 29 Ekim ikramiyesi söylemleri doğrulandı. Peki, 29 Ekim'de emeklilere ne kadar ikramiye verilecek? İşte, emeklileri ilgilendiren o konunun detayları...

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim'de emeklilere müjde gibi müjde geldi! Uzun zamandır sosyal medyada dolaşan emeklilere Cumhuriyet ikramiyesi haberleri hükümet tarafından doğrulandı. Bu haberin ardından ise emeklinin ne kadar ikramiye alacağı merak edildi. Peki, emekliye ne kadar ikramiye verilecek? Cumhuriyet ikramiyesi ne kadar olacak? Cevabı haberimizin devamında...

Normal şartlarda emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında olacak şekilde yılda 2 kere ikramiye veriliyor. Ancak, bu yıl Cumhuriyetin 100. yılı olmasına özel emeklilere özel bir ikramiye daha verilecek.

Uzun zamandır sosyal medyada konuşulan konuyla ilgili doğrulayıcı açıklama da geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, emeklilere özel ödemenin detaylarını aktardı.

h-1-ic.jpg

Cumhuriyet Bayramı'na özel verilecek ikramiyelerin hesaplara yatacağı tarihle ilgili net bir bilgi vermeyen Dağ, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın konuyla ilgili aktif çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

CUMHURİYET İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

Hükümet yetkililerinin emekliye Cumhuriyet ikramiyesi sinyalleri vermesinin ardından, ikramiye tutarının 5.000 TL olacağı bilgisi de aktarıldı. Ödemelerle ilgili henüz net bir tarih belirtilmezken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde ikramiyelerin hesaplarda olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (144)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
144 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN