Emeklilere müjde! O banka promosyon miktarlarını yükseltti! 10.000 TL veriyor

Emeklilere müjde! O banka promosyon miktarlarını yükseltti! 10.000 TL veriyor

ING Türkiye, geniş bir çevrimiçi kitle tarafından merakla beklenen bir haberle gündeme geldi. Son zamanlarda, emekli bireylerin banka promosyonları hakkındaki araştırmalar sırasında, ING Türkiye tarafından heyecan verici bir açıklama yapıldı. Şirket, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Bağ-Kur emeklilerine sunulan emekli promosyon miktarını artırdığını duyurdu.

ING Türkiye, emekli bireyler için oldukça çekici bir fırsat sunarak dikkatleri üzerine çekti. Banka, emekli maaşını ING'ye taşıyanlara yönelik 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sağlıyor.

ING Türkiye tarafından yapılan duyuruda, emekli maaşını ING'ye taşıyan bireylerin, maaş miktarına bağlı olarak 8.500 TL'ye kadar ek koşulsuz nakit promosyon kazanabileceği belirtildi. Ayrıca, emekli maaşını ilk defa ING'ye taşıyanlar için de cazip bir teklif sunuluyor. Bu bireyler, vadesiz hesaplarına bağlı olarak verecekleri otomatik fatura talimatlarıyla 1.500 TL'ye kadar ek nakit promosyon kazanma fırsatına sahip oluyorlar. Böylece, toplamda 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon avantajı elde edebiliyorlar.

8 BİN 500 TL NAKİT PROMOSYON

ngbank83.jpg

Yeni emekliler ve erken emekli olanlar da bu promosyondan yararlanma şansına sahip. 13 Mart 2023 ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca ING'den alma taahhüdü veren mevcut ve yeni müşteriler, ek koşulsuz nakit promosyonundan faydalanabiliyor. Bu süreçte maaş gelirleri değişiklik gösteriyor. 1 aylık toplam gelirlerine bağlı olarak, 3.500 TL'ye kadar olanlar 5.100 TL, 3.500 TL - 7.500 TL arası olanlar 5.950 TL, 7.500 TL - 10.000 TL arası olanlar 7.650 TL, 10.000 TL ve üzeri olanlar ise 8.500 TL nakit promosyon kazanma hakkı elde ediyorlar.

Bunun yanı sıra, 15 Mart 2023 ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında ING Türkiye'den ilk kez emekli maaşı alacak bireyler, otomatik fatura talimatlarıyla 500 TL'ye kadar ek nakit promosyon kazanabiliyorlar.

Emekli bireyler, maaşlarını ING'ye taşımak için kolay yöntemlerden faydalanabiliyorlar. E-Devlet Kapısı üzerinden, ING şubelerine giderek veya ING Mobil uygulamasındaki Cebimdeki Danışman özelliği sayesinde uzaktan danışmanlarla görüntülü görüşme yaparak emekli maaşlarını kolaylıkla taşıyabiliyorlar.

Bu avantajlı tekliflerin yanı sıra, ING Türkiye emekli müşterilerine özel bir dizi ayrıcalık sunuyor. Dijital para transfer işlemlerinde masraf ödemesi yapmayan emekli bireyler, ihtiyaç kredisi kullanma olanağına sahipler ve avantajlı faiz oranlarından faydalanabiliyorlar. ING'li emekliler, 3 ay boyunca puan toplama koşulu olmadan Turuncu Ekstra avantajlarından yararlanabiliyorlar. Ayrıca, ilk kez ING Kredi Kartı başvurusu yapanlar, kart ücreti ödemeden 10.000 TL faizsiz masrafsız taksitli nakit avans kullanabilir veya 500 TL Bonus fırsatını değerlendirebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN