Emeklileri sevinçten havalara uçuran dev müjde! 9 Mayıs'ı bekleyin! Hesaplarınıza 2.000 TL yatırılacak!

Emeklileri sevinçten havalara uçuran dev müjde! 9 Mayıs'ı bekleyin! Hesaplarınıza 2.000 TL yatırılacak!

Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan Açıklama ile emeklilerin hesaplarına 2.000 TL yatırılacağı duyuruldu. 9 Mayıs’ta hesaplarda olacak. İşte SGK tarafından yapılan o açıklama…

EYT düzenlemesi ile birlikte milyonlarca vatandaş emeklilik başvurusunda bulundu. SGK'da yoğunluk devam ederken EYT kapsamında emekli olan vatandaşlara ödemelerde devam ediyor. İlk maaş ödemeleri hesaplara yatırılırken bayram ikramiyesinden yararlanamayan vatandaşlar da bir hayli üzüldü. Seçim öncesinde emeklileri sevindirecek o açıklama geldi. SGK duyurdu Ramazan ikramiyeleri hesaplara yatırılıyor. İşte SGK tarafından yapılan o açıklama…


SGK'DAN EMEKLİLERE DEV MÜJDE

EYT düzenlemesi ile emekli olan vatandaşlar emekli ikramiyelerini hesaplarında göremezken sevindiren haber SGK'dan geldi. SGK'ya başvuruda bulunan vatandaşlar ile birlikte ikramiye düğümü de sonunda çözülüyor. Ödemelerin hesapları yatırılacağı belirtilirken vatandaşlar hangi tarihlerde ödeme yapılacağını merak ediyor.
para-vermek.jpg

SGK 9 MAYIS'I İŞARET ETTİ

Sosyal Güvenlik Kurumu yani SGK tarafından yapılan duyuruda Nisan ayında gelir ve aylık bağlama işlemleri sonuçlanan ancak aylık başlangıç tarihi 30 Nisan'dan önce olan vatandaşların bayram ikramiyelerinin 9 Mayıs'ta hesaplara yatırılacağını açıkladı.
para-para.jpg

Bayram ikramiyeleri hakkında yazılı bir açıklamada bulunan SGK kurumun 5.510 sayılı Kanuni ve ilgili mevzuat uyarınca gelir ve aylık ödemeleri yapılan bayram içinde bulunduğu ayda gelir ve aylık alma şartı ile Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ikramiye ödemesi yapıldığını belirtti. Kurum tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

paralar-2.jpg

"2023 yılı mart ayı öncesinde gelir ve aylık almakta olanlar ile mart ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemleri tamamlananların Ramazan Bayramı ikramiyeleri 14-19 Nisan 2023 tarih aralığında ödenmiştir. Nisan ayı içerisinde gelir ve aylık bağlama işlemi sonuçlanan ve aylık başlangıç tarihi 30 Nisan öncesinde olan sigortalı ve hak sahiplerinin Ramazan Bayramı ikramiyeleri ise 9 Mayıs 2023 tarihinde ödenecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN