Emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon o bankadan geldi! Rekabeti sonlandıran promosyon: Rakamlarda bayram güncellemesi!

Emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon o bankadan geldi! Rekabeti sonlandıran promosyon: Rakamlarda bayram güncellemesi!

Promosyon ödemelerinde yapılan güncellemeler Nisan ayı ile birlikte devam ediyor. Kısa bir süre önce bir güncellemede Türkiye İş Bankası tarafından geldi. Milyonlarca emekli vatandaşa verilecek olan promosyon ödemelerinde son noktayı koydu. Güncel emekli promosyon rakamları ise merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

PROMOSYON REKABETİNDE SON NOKTA

Emekli promosyon ödemelerinde yaşanan güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizde son aylarda alınan emeklilere dair önemli kararlar ile birlikte bankalar arasındaki rekabet yeniden canlandı. Canlanan rekabet ile birlikte promosyon ödemeleri üst üste güncellenmeye devam ediyor.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan promosyon güncellemesi ile birlikte emeklilerin dikkatini çekti. EYT düzenlemesi ve en düşük emekli maaş zammı bankaları harekete geçirdi. Emekli vatandaşı kendi müşterisi olarak görmek isteyen bankalar promosyonlarda güncellemeye gitti.

2022 yılı ile birlikte başlayan promosyon rekabeti 2023 yılının nisan ayı ile birlikte devam ediyor. En fazla emekli müşteriye sahip olmayı hedefleyen bankalar yüksek promosyon ödemeleri ile dikkatleri toplamayı başarıyor. Promosyon ödemelerinin merak edildiği günlerde İş Bankası tarafından nisan ayı promosyon güncellemesi geldi.

tl-94.webp

TÜRKİYE İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

İş Bankası tarafından verilen promosyon ödemelerinin güncellenmesi ile birlikte güncel promosyon ödemeleri merak konusu oldu. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemesi ile birlikte en düşük emekli maaşlarının artmasıyla promosyon ödemelerinde de artış yaşandı. İş Bankası tarafından açıklanan güncel promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

Maaş aralığı 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL tutarında ödeme yapılıyor.

Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL tutarında ödeme yapılıyor.

Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL tutarında ödeme yapılıyor.

Maaş aralığı 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında ödeme yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN