Emeklinin cebini dolduran promosyon! Akbank zirveye oynuyor: Emekli promosyonlarında sürpriz rakamlar...

Emeklinin cebini dolduran promosyon! Akbank zirveye oynuyor: Emekli promosyonlarında sürpriz rakamlar...

Emekli promosyonlarındaki rakamlar her geçen gün güncellenmeye devam ediyor. Emekli vatandaşlar tarafından sık sık araştırma konusu olan promosyon ödemelerinde Akbank'tan güncelleme geldi. Mayıs ayına özel güncelleme ile birlikte emekli vatandaşları bünyesine katmayı hesaplıyor. Promosyon güncellemesini duyuran Akbank emekli vatandaşların dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...

İMZAYI ATAN EMEKLİYE BİR TOMAR PARA VERİLİYOR

Akbank tarafından güncellenen emekli promosyon ödemeleri milyonlarca emeklinin dikkatini çekiyor. 2022 senesi itibariyle başlayan Emekli promosyon ödemelerine dair rakamlar emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor.

Her ay güncellenene emekli promosyon ödemeleri son aylarda yaşanan gelişmeler ile hız kazandı. En düşük emekli maaşında yapılan zam ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile 2 milyon 250 bin vatandaşa emeklilik hakkı tanındı.

EYT'den emekli olan vatandaşları bünyesine katmak isteyen bankalar tarafından promosyon güncellemeleri geldi. En yüksek promosyon ödemesi yapan bankalardan birisi olan Akbank mayıs ayı güncel promosyon ödemelerini duyurdu. Emekli vatandaşların radarına takılan Akbank, imzayı atan emekli vatandaşa bir tomar para veriyor.

1522287.webp

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

Akbank tarafından emekli vatandaşlara verilen promosyon ödemelerinde güncellemeler devam ediyor. Belirli maaş aralıklarına göre verilen emekli promosyon ödemeleri 7.000 TL'ye kadar yükselirken, emekli vatandaş tarafından verilen 12 ay boyunca her ay 1000 TL harcama sözüne 1.500 TL chip - para hesabına yatırılacak. Toplamda verilen promosyon miktarı ise 8 bin 500 TL olarak biliniyor.

Emekli promosyonundan faydalanmak için öncelikle maaşınızı Akbank'a taşımanız gerekiyor. Bu işlemler için şubeye gitmenize gerek kalmıyor. İster mobil uygulama, ister müşteri hizmetleri, ister internet sitesinden, isterseniz de banka şubesine giderek işlemleri tamamlayabilirsiniz.

zccq8a-x-ld98-adjg-47gb-qpgi-0ymf-v-1r0h-1.jpg

AKBANK, EMEKLİ PROMOSYONUNDA GÜNCEL RAKAMLAR

Emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon ödemelerinde sık sık güncellemeler yapılıyor. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri Akbank'ta şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,
  • Maaş aralığı 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,
  • Maaş aralığı 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL tutarında ödeme yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN