Emekliye market alışverişinde "1200 TL" indirim! Her emekli bu haktan faydalanacak, tek gereken bunu yapmanız

Emekliye market alışverişinde "1200 TL" indirim! Her emekli bu haktan faydalanacak, tek gereken bunu yapmanız

Emeklilerin omzunda yer alan ekonomik yükü azaltmak adına kampanyalar duyuruluyor. Başvuru yapan emeklilere 1200 TL destek verilecek. O banka tarafından başlatılan kampanya ile emekli kartına sahip olanlara 1.200 TL tutarında indirim yapılacak. Emekliler bu fırsatı kaçırmasın. İşte tüm detaylar...

Emekli maaşlarına yapılan ara zammın yeterli olmaması üzerine, emekliler yeni bir zam bekliyordu. İstediği gibi olmayınca bankalar tarafından emekliler için yeni kampanyalar başlatılıyor. Emekli promosyonların yanı sıra o bankadan 1.200 TL'lik emekli indirim kampanyası başladı.

EMEKLİLERE "OH" ÇEKTİRECEK KAMPANYA

QNB Finansbank tarafından başlatılan emekli kampanyasından herkes faydalanabilecek. Emeklilere özel paylaştığı kampanya ile CardFinans duyurusu yaptı. Paylaştığı kampanyanın başlığında, "Artık Emeklilerin de kendilerine özel bir CardFinans’ı var" ifadeleri yer alırken, detayları da tek tek sıraladı.

Emeklilere birçok destek sağlayan CardFinans Emekli kredi kartı ile, indirimler ve ihtiyaca özel durumlarda kolaylık sağlıyor. Şartları sağlayan emeklilere 1.200 TL'lik indirim sağlayacak.

2-008.jpg

BUNU YAPANA 1.200 TL MARKET İNDİRİMİ

Emekli maaşını QNB Finansbank'a taşıyan vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilecek. Kampanya kapsamında emeklilere sağlanacak kolaylıklar ise şu şekilde;

  • Market ya da eczane harcamalarınıza özel yıllık 1.200 TL'ye varan indirimler sağlanacak.
  • Eğitim ve sağlık kapsamında yapılan harcamalarınız vade farkı olmadan 3 ay taksitle ödeme imkanı.
  • CardFinans Emekli kredi kartına sahip olan emekliler ilk yıl üyelik ücreti ödemeyecek.
  • Kartınızda kayıtlı bir otomatik fatura ödeme talimatı vermeniz halinde, düzenli olarak karttan ödenmesi halinde yıllık üyelik ücreti diğer yıllarda da alınmayacak.

114-t2h7-1.webp

HARCADIKÇA KAZANDIRAN KAMPANYA

CardFinans Emekli Kartı kullanan emeklilere sunulan diğer ayrıcalıklar ise şu şekilde;

  • Market alışverişlerinizde, QNB Finansbank POS cihazlarından yapacağını 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde yüzde 5, aylık olarak ise 50 TL indirim imkanı yakalayabilirsiniz.
  • Eczanelerden yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde yüzde 5, aylık 50 TL indirim imkanı sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN