Erdoğan'ın çağrısıyla başladı! Tarım Kredi'den görülmemiş indirim: O ürünlerin fiyatlarına yüzde 50 indirim geldi

Erdoğan'ın çağrısıyla başladı! Tarım Kredi'den görülmemiş indirim: O ürünlerin fiyatlarına yüzde 50 indirim geldi

Son yıllarda hızla yükselen enflasyon karşısında market ürünler büyük zamlar ile karşı karşıya kaldı. Market zincirleri tarafından enflasyonla mücadele kapsamında sık sık indirim listeleri paylaşılıyor. Tarım Kredi Market zincirleri tarafından o tarihte dev indirim listesi paylaşılacak. Kampanya kapsamında yüzde 50'ye varan indirimler yer alacak. İşte tüm detaylar...

Market zincirleri tarafından sık sık paylaşılan indirim listelerinin devi geliyor. Tarım Kredi Market zincirlerinde yapılacak indirim o tarihten itibaren başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından işaret edilen indirimler ardına ürün fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirimler bekleniyor.

TEMEL GIDA VE İHTİYAÇLARDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, zincir marketlerde etkili olan enflasyona dikkat çekilmişti. Enflasyon ve hayat pahalılığı kapsamında destek olma çağrısı yapıldı. Market zincirleri tarafından sık sık paylaşılan indirim listelerinin en büyüğü geliyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde o tarihten itibaren yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlayacak. İndirim listesinde; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un, deterjan, sabun, kağıt peçete, kağıt havlu ve daha birçok temel gıda ile ihtiyaç ürünleri yer alacak.

0rq1np-c-k6njtfimard2w.webp

MANAVDAN TAZE İNDİRİM

Temel ihtiyaç ve gıda ürünlerinde yapılacak indirimin ardından bir müjde daha geldi. Cumartesi, Pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilecek ürünlerin satışı yapılacak. Satışlarda; patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık ürünlerinde, "Manavdan taptaze indirim kampanyası" şeklinde satışa sunulacak.

markete-gidince-rafa-bakip-kalmayin-bir-urunun-15447134-2417-amp.jpg

MİGROS, BİM, ŞOK ve A101

Tarım Kredi Kooperatif marketleri tarafından ürünlerde yapılacak indirimin 16 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu. Yüzde 50 seviyelerinde yapılacak indirime diğer market zincirleri de katkı sağladı. Migros, BİM, Şok Marketler ve A101 market zincirlerinden de yüzde 50'ye varan indirimlerin yapılacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN