Eşi aşerenin cebi yanacak! Etiketler bir uçtu pir uçtu: Fiyatı gören ardına bile bakmadan kaçıyor

Eşi aşerenin cebi yanacak! Etiketler bir uçtu pir uçtu: Fiyatı gören ardına bile bakmadan kaçıyor

Yeni yılın ardından gelen zamlar vatandaşın cebini yakarken pazarda etiketler bir uçtu pir uçtu. Özellikle kış mevsiminde canı bu meyveyi çekenler tezgahlara akın ederken, fiyatı gören ardına bile bakmadan kaçıyor…

Asgari ücrete gelen zamla birlikte birçok kalemde de fiyatlar arttı. Zamlı fiyatlar herkesin cebini yakarken, özellikle gebelerin bu mevsimde canının çektiği o meyvenin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi.

PAZAR TEZGAHINDA KİLOSU 159 TL

Çarşı pazar her yerde fiyatlar arttı, tezgahta çilek fiyatını gören ise ne yapacağını şaşırdı. Fiyatların artması beklenen bir durum olurken, çilek fiyatlarının bu kadar yüksekten uçması yine de şaşırttı.

cilek-fiyatlari-1.jpg

Yeniçağ’ın haberine göre, çilek fiyatını gören vatandaş şoke oldu. 1 kilo çileğin pazardaki fiyatı 159,99 TL olurken, artık çilek yemek de hayal oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN