Eşinizden bile para istemeyeceksiniz! Ziraat Bankası öyle bir kampanya başlattı ki! Gidenlerin anında 10 Bin TL cebinde

Eşinizden bile para istemeyeceksiniz! Ziraat Bankası öyle bir kampanya başlattı ki! Gidenlerin anında 10 Bin TL cebinde

Türkiye'de artan enflasyon ve döviz kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte vatandaşların alım gücü düşmüş ve geçim sıkıntısı sorunu ortaya çıkmıştı. Bu doğrultuda yeni adımlar atan bankalar müşterilerine özel yaptığı kampanyaları duyurmaya devam ediyor. 2023 yılının ilk kampanyası ise Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası müşterilerine özel öyle bir kampanya başlattı ki duyanlar en yakın şubelere akın ediyor. Anında 10 bin TL veriyorlar. İşte detaylar...

Yeni yıllar beraber birçok ürüne zam gelmiş ve vatandaşlar daha zamlı maaş alamadan fiyat artışlarına maruz kalmıştı. Artan fiyatlar karşısında nakit paraya ihtiyaç duyan kişilere ise beklenen haber geldi. Ziraat Bankası müşterilerine özel yaptığı duyuruda dev kampanyasını duyurdu. Başvuran herkese faizsiz 10 bin TL nakit avans veriyorlar. Bu fırsat kaçmaz! Peki Ziraat Bankası nakit avans başvurusu nereden ve nasıl yapılıyor? İşte tüm detaylar...

BAŞVURAN HERKESE FAİZSİZ 10 BİN TL VERİYORLAR

Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle vatandaşların nakit ihtiyacı arttı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ise bankalar tarafından verilen uygun faizli kredileri araştırmaya başladı. Beklenen haber ise Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası müşterilerine özel yaptığı duyuruda başvuran herkese faizsiz 10 bin TL nalit avans vereceğini duyurdu. Peki nakit avans fırsatının detayları neler?

fgngfn-7.jpg

KAMPANYANIN DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika duyurusunda nakit avans kampanyasının detayları paylaşıldı. İşte merak edilen kampanyanın detayları;

SON GÜN 31 OCAK!

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu nakit avans kampanyası için başvuru tarihlerini belirlemiştir. Buna göre 15 Aralık 2022 tarihinde başlamış olmakla birlikte son başvuru tarihi ise 31 Ocak 2023 tarihi olarak belirlenmiştir.

Kampanyadan yararlanabilmek için bankanın müşterisi olunmalıdır. Bu sürecin ise Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında müşteriler 15/12/2022 – 31/01/2023 tarihleri arasında teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 28/02/2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir. Ayrıca kampanya tanımı kredi kartı teslim edildikten 1 gün sonra yapılacaktır.

gfngfn-6.jpg

Başvuru sürecinden sonra Taksitli Nakit Avans Kampanyasından kartını teslim almış ve şifresini belirlemiş, açık kartı olan müşteriler yararlanabilecektir. Kartın açık hale gelebilmesi için ATM'lerimizden ya da POS'lardan herhangi bir şifreli işlem yapılması gerekmektedir.

Ziraat Bankası tarafından sunulan bu nakit avans fırsatı kampanyası kapsamında taksitli nakit avans işlemi 6 taksitli olarak ödeme yapılacaktır. Taksitli nakit avans işlemi, işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlı olup, kullanabileceği taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL' ye kadardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN