Eşten dosttan borç arayanlar bu habere baksın! Sıfır faizli 10.000 TL hesaplara yatıyor: Tek bir başvuru şartı var!

Eşten dosttan borç arayanlar bu habere baksın! Sıfır faizli 10.000 TL hesaplara yatıyor: Tek bir başvuru şartı var!

Ülkemizde yaşanan enflasyon nedeniyle hayat pahalılığındaki artış her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Ay sonunu düşünen hanelerin ise her geçen gün omzuna daha büyük bir yük biniyor. Milyonlarca vatandaş tarafından büyük ilgi gören faizsiz kredilere ise tanıdık bir isim daha katıldı. Akbank tarafından yapılan duyuru ile birlikte dikkatleri üzerinde topladı. İşte tüm detaylar...

PARA SIKIŞANLAR ACELE ETSİN

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte hayat pahalılığındaki artış her geçen gün devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan kampanyalar sonucunda ailenin omzuna binen yük azaltılmaya çalışılıyor. Ay sonunu kara kara düşünen aileler ise paraya sıkıştıkları anda ilk başvurdukları yer bankalar oluyor.

Para sıkışan vatandaşlara ise en uyguna ve en uygun ödeme şeklinde kredi veren bankalar araştırma konusu oluyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşların göz bebeği olan faizsiz krediye dair yeni bir açıklama daha geldi. Akbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte vatandaşlara müjdeli haber geldi. Yapılan duyuruda vatandaşlara 10 bin lira tutarında faizsiz kredi desteği sunacak.

frx-1edxsai8myv.jpg

FAİZSİZ KREDİ İMKANI AKBANK'TA

Faizsiz kredi denilince akla gelen ilk bankalardan birisi genellikle Akbank oluyor. Son zamanlarda sık sık faizsiz kredi imkanları ile birlikte müşterilerin gönlünü alan Akbank kredi kampanyası detaylarını paylaştı. Başlatılan kampanyanın detaylarında yer alan bilgilere göre sadece ilk kez müşterisi olan vatandaşlara verileceğinin de altını çizdi.

Başvuru yapabilmek için şubeye gitmeye gerek kalmadan verilen ödeme için yapmanız gereken şeyler çok basit. Akbank mobil bankacılık üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulamayı indirerek "müşteri olmak istiyorum" butonuna tıklayarak Wings ya da Axess kartına başvuruda bulunup onaylanmasını beklemeniz gerekir. 17 Nisan 2023 tarihine kadar onaylanan başvurular sonucunda 10 bin TL nakit avanstan faydalanabilirsiniz.

ureticilere-destek-odemesi-bugun-basliyor-1u4r.webp

AKBANK KAMPANYA HAKKINDA AÇIKLAMA

Akbank tarafından duyurulan faizsiz kredi ile birlikte kredi kampanyası hakkında detayları paylaştı. Yapılan açıklama ile birlikte hemen üye olunması halinde 10 bin TL nakit avans verileceğine dikkat çekti. Akbank mobil üzerinden Akbank'lı olan vatandaşlara faizsiz nakit desteği veriliyor. 6 aya varan vade imkanlarıyla faizsiz taksitli nakit avanstan faydalanabilirsiniz. Akbanklı olma sürecinde sıkıntı yaşarsanız en yakın Akbank şubesine giderek destek alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN