Ev kiralamada yeni dönem! Mülakat yapan ev sahibi viral oldu: Yakında KPSS puanı da istenir...

Ev kiralamada yeni dönem! Mülakat yapan ev sahibi viral oldu: Yakında KPSS puanı da istenir...

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmaların gündemde yer aldığı günlerde, şok eden detay paylaşıldı. Bir ev sahibi tarafından, kiracı adayına mülakat yapıldı. Mülakattan geçemeyen kiracı adayına evi kiraya verilmeyecek mi? İşte tüm detaylar...

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan diyaloglar garip haller almaya başladı. Ev kiralamak için ev sahibiyle görüşen kiracı adayı sorular karşısında şok geçirdi. Kiracıyı mülakattan geçirmeye çalışan ev sahibi ise sonucunda pişman oldu.

KİRACIYI MÜLAKATA SOKTU

Adana'da meydana gelen olayın ardından bir ev sahibinin yaptıkları sosyal medyada viral oldu. Kiracısını mülakatla seçmeye çalışan ev sahibi ülke gündeminde yer aldı. Kiracı adayına sorduğu sorulara verilen cevaba göre kiracıyı kabul edeceğini belirtti. kiracı adayına dilini, dinini, ırkını ve hangi mezhebe mensup olduğuna dair sorular iletti.

Kiracı adayının şok geçirmesinin ardından suç duyurusunda bulundu. Garip isteklerde bulunan ev sahibi ifadeye çağırıldı. Sosyal medyada viral olan olayın altına, "Yakında KPSS puanı da istenir.", "Böyle olmaz bir de yazılı sınava sokun." ve "Adam haklı ben olsam ben de sorarım" şeklikde yapılan yorumlar dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN