Eylül ayında geliyor: Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası olacak! İlk parti araçlar, lansmana özel rekor düşük fiyatla satılacak

Eylül ayında geliyor: Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası olacak! İlk parti araçlar, lansmana özel rekor düşük fiyatla satılacak

Çinli otomotiv firmaları son dönemde Türkiye pazarına yoğun ilgi gösteriyor. Bunlardan sonuncusu ise 'Changan' markası oldu. Changan, Alsvin modeliyle Türkiye'de satışa çıkıyor. Changan Alsvin, lansmana özel ilk parti gelen araçlar uygun fiyattan satılacak, böylece Türkiye'nin en ucuz otomobili olacak. İşte, Changan Alsvin satış fiyatı...

Çin'in en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Changan, otomobil pazarındaki etkinliğini arttırmak için önümüzdeki süreçte Türkiye'de satışlara başlayacak. Dev markanın ülkemizde satışa sunacağı ilk model ise Alsvin olacak.

Türkiye'de en uygun fiyatlı binek otomobil modelleri Fiat Egea ve Renault Clio. Changan'ın Alsvin modeli, tüm dengeleri değiştirebilir. Alsvin, Changan'ın Asya pazarında en uygun fiyatlı ve en çok satılan modeli.

changan-alsvin-fiyati-2.jpg

CHANGAN ALSVIN ÖZELLİKLERİ NELER?

Fiat Egea klasmanında bir otomobil olan Changan Alsvin, B sınıfı sedan bir araç. 1.2 atmosferik motoru ve manuel vites seçeneği ile gelecek olan araç 85 beygirlik güce sahip.

İstatistiklerine ve özelliklerine bakıldığında fiyat/performans modeli olan Alsvin, genel hatları ile giriş seviyesi bir otomobil olarak tanımlanabilir.

CHANGAN ALSVIN TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Türkiye'nin en uygun fiyatlı modelleri olan Fiat Egea ve Renault Clio otomobillerin fiyatı 500 bin TL'yi aşmış durumda. Alsvin ise buna meydan okuyacak bir etiketle gelecek.

Sızdırılan bilgilere göre Changan Alsvin'in Türkiye fiyatı 390 bin TL olacak. Lansmana özel olan bu fiyat ilk parti otomobiller için geçerli olacak. Yani ülkemize gelecek olan ilk parti Alsvin modelleri 390 bin TL'den satışa çıkacak.

changan-alsvin-fiyati-1.jpg

CHANGAN ALSVIN TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Changan'ın ilk Alsvin sevkiyatını 2023 Eylül ayında başlaması ve Türkiye lansmanını yapması bekleniyor. Elbette bu süreçte kurlarda yaşanacak olumsuzluklar direkt olarak fiyatı da etkileyebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN