EYT, SGK ve Bağkur emeklileri için bugün büyük gün! Sevindiren haber bugün geldi: Hesabınızı kontrol edin

EYT, SGK ve Bağkur emeklileri için bugün büyük gün! Sevindiren haber bugün geldi: Hesabınızı kontrol edin

Milyonlarca emekli ve EYT'liyi ilgilendiren sevindirici haber bugün sonunda geldi. Emekliler ve EYT'liler bugün hesaplarını kontrol etsin, büyük bir sürprizle karşılaşabilirler; detaylar haberimizde...

Sayıları milyonları aşan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), SGK ve Bağkur emeklilerinin beklediği haber geldi. EYT'liler yıllar sonra haklarına kavuşmuş ve ardından en küçük emekli maaşı da 7 bin 500 liraya çıkarılmıştı. Bunların üstüne yıllardır 1100 lira olan emekli ikramiyesi resmen 2 bin liraya yükseltilmişti. Bu gelişmelerin ışığında, maaş ve ikramiyelerle ilgili sevindiren gelişme bugün başladı. Ramazan Bayramı'na emekliler bir nebze olsun mutlu girebilecek.

2017/11/22/para.jpg

Ramazan Bayramı arefesinde emekli maaşları tahsil edilecek ve EYT'li bireyler de ilk aylık ödemelerini alacaklar.

Sosyal Güvenlik Kurumu emeklileri arasında ödeme günleri 17, 18, 19 ve 20 Nisan olanlar için, hem aylık maaş hem de bayram ikramiyeleri bugün itibariyle ödenecek.

Ödeme günü 21, 22 ve 23 Nisan olanlar için ise ödemeler yarın gerçekleştirilecek.

24, 25 ve 26 Nisan'da maaş alanlar, aylık ve ikramiyelerini 16 Nisan'da hesaplarında bulacaklar. EYT sürecini tamamlayarak aylık hakkı elde edenler de ilk aylıklarını ve bayram ikramiyelerini alacaklar.

Bağ-Kur kapsamında emekli olan bireylerin de aylık ve ikramiyeleri erken ödenerek, ödemeler 17 ve 18 Nisan'da emeklilerin hesaplarına aktarılacak.

2017/08/24/bayramda-bankalar-calisiyor-mu-2017-kurban-bayra-3025223.Jpeg

Ayın 25 ve 26'sında ödeme günü olanlar için 17 Nisan'da, ayın 27 ve 28'inde ödeme günü olanlar için ise 18 Nisan'da ödemeler yapılacak.

Emekli Sandığı kapsamında maaş alanların Ramazan Bayramı ikramiyeleri 19 Nisan'da hesaplarına geçirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN