EYT’lilere kaçırılmayacak fırsat! Nisan ayında başvuran 8.500 TL ödeme alıyor! Başvurular başladı

EYT’lilere kaçırılmayacak fırsat! Nisan ayında başvuran 8.500 TL ödeme alıyor! Başvurular başladı

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan maaş alanlar dikkat! Nisan ayına özel kampanyalar açıklanmaya başladı. EYT kapsamında ilk kez emekli olacak vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Tam 8.500 TL nakit ödeme yapılacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Nisan ayı ile birlikte emeklileri ilgilendiren önemli açıklamalarda peş peşe geldi. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ayrımı yapılmaksızın bütün emekli vatandaşları kapsayan yeni kampanya için düğmeye basıldı. İlk kez emekli başvurusu yapacak vatandaşların maaş hesabını Akbank'a taşıması durumunda 7000 TL'lik promosyon ödemesine ek olarak nisan ayına özel 1500 TL ödül verilecek. Acil nakit ihtiyacı bulunan emekliler Akbank tarafından sağlanan kampanya için başvuruda bulunabilir. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

AKBANK'TAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Acil nakit ihtiyacı olan emekliler için ek kazanç fırsatı sunan Akbank kampanya detaylarını açıkladı. İlk kez emekli maaşını alan vatandaşlar promosyon ödemesinin yanı sıra ek ödül de sağlayabilecek.12 aylık süreçte yapılacak olan harcamalar için en az 1000 TL’lik söz için 1500 TL chip para hediye verecek. Bunun yanı sıra 8.500 TL ödül fırsatı sunuluyor.

akbank-1.jpg

BAŞVURU YAPANA 8.500 TL ÖDEME


Akbank tarafından sağlanan promosyon ödemeleri kapsamında Nisan ayı için 8.500 TL'lik ödeme yapılacağı belirtildi. Akbank mobil uygulaması internet şubesi ya da müşteri hizmetleri üzerinden maaş taşıma işlemlerini gerçekleştiren emekliler Akbank'ın sunmuş olduğu promosyon ödemelerinden yararlanabilir.

paralar-2.jpg

EMEKLİLERE NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ VERİLECEK?


Bankalar tarafından sağlanan promosyon ödemeleri Nisan ayında da devam ediyor. Emekli vatandaşlar Nisan ayında yapılacak promosyon ödemelerini araştırırken Akbank tarafından belirlenen güncel tutarlar şu şekildedir:

  • 3.500 TL ve altında emekli maaşı olanlar 4.200 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlar 4.850 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlar 6.250 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlar 7000 TL

akbank.jpg

PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

SGK kapsamında emekli olan vatandaşlar Nisan ayına özel düzenlenen kampanyalardan yararlanabilir. Akbank 3 yıl boyunca maaşını banka üzerinden alma sözü veren emekliler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Her emekli bir kez promosyon ödemesinden yararlanabilirken ilk kez emekli olacak vatandaşların promosyon taahhütnamesi için Akbank seçeneğini işaretlemesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN