Faize bulaşmam diyenler için kredi fırsatı! Nakit ihtiyacınızı karşılamak için son başvuru: Üstelik 0 faiz uygulaması

Faize bulaşmam diyenler için kredi fırsatı! Nakit ihtiyacınızı karşılamak için son başvuru: Üstelik 0 faiz uygulaması

Faize bulaşmam diyenler için kredi fırsatı! Nakit ihtiyacı olanlar o bankaya başvuru yaparak 20 bin TL’yi bulan ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Üstelik 0 faiz seçeneğinden de yararlanacaklar…

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), acil paraya sıkışan müşterileri için yeni bir kredi kampanyası düzenledi. Ancak bu kredi kampanyasının öncekilerden bir farkı bulunuyor. 20 bin TL’lik ihtiyaç kredisi kullananlar geri ödemede faiz uygulamasıyla karşılaşmayacak…

HOŞ GELDİN FAİZSİZ KREDİSİ

TEB, başlattığı yeni kampanya ile yeni müşterilerine faizsiz kredi sunuyor. 20 bin TL’ye 6 ay vade seçeneği ekleyen TEB, %0 faizsiz olarak krediyi verecek.

teb-faizsiz-ihtiyac-kredisi-1.jpg

Findeks notu 1879 ve üzerinde olan, sigortası bulunan yeni müşterileri kapsayan kampanyaya başvurular ise İnternet Şubesi ya da Cepteteb Mobil’den kolaylıkla yapılabilecek.

Siz de TEB'in yeni müşterilerine sunduğu bu faizsiz kredi fırsatından faydalanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Başvurular bu gece saat 00:00 itibari ile son bulacak!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN