Fatura ödemelerinde büyük avantaj! 170 TL cebinizde kalacak! Başvurular için elinizi çabuk tutun

Fatura ödemelerinde büyük avantaj! 170 TL cebinizde kalacak! Başvurular için elinizi çabuk tutun

Elektrik ve su faturaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Milyonları dikkatinde yer alan faturalar için büyük avantajını detayları açıklandı. 10 Ağustos'a kadar devam edecek. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Vatandaşı zor durumda bırakan elektrik ve su faturaları için açıklamalar peş peşe geldi. Fatura ödeyen her bir vatandaşı ilgilendiren açıklama doğrultusunda kampanyaya katılan müşterilerin 30 TL Worldpuan kazanacağı aktarıldı. Elektrik ve su ödemeleri için geçerli olacak kampanyanın detayları araştırılmaya devam ediyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…


YAPI KREDİ'DEN DEV KAMPANYA

Yapı Kredi Bankası, elektrik ve su faturaları için verilen otomatik ödeme talimatı ile birlikte müşterilerin avantajlardan yararlanabileceğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yalnızca elektrik ve su faturalarının değil cep telefonu, doğalgaz, internet ve HGS talimatlarının da kampanya kapsamında yer aldığı aktarıldı. Kampanyanın 10 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğu duyuruldu.

yapi-kredi-1.jpg


Banka tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda 11 Temmuz 2023 tarihinde başlayan kampanyanın 10 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğu aktarıldı. 10 Ağustos'a kadar 2 otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerin 30 TL, 4 yeni talimat verenlerin 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı verenlerin ise 150 TL değerinde Worldpuan kazanacağı belirtildi. Kredi kartı üzerinden verilen 6 otomatik ödeme talimatı içinde ekstra 20 TL verileceği belirtilirken toplam kazanç ise 170 TL olarak hesaplara yansıtılacak.

fatura-zam.jpg

YAPI KREDİ'DEN ÖDEME KOLAYLIĞI


Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan kampanya doğrultusunda müşterilerin otomatik ödeme talimatından kolay bir şekilde yararlanabilmesi amaçlanıyor. Talimatlar kapsamında vatandaşların ödüllendirileceği belirtilirken faturaların da düzenli bir şekilde ödeneceği aktarıldı.

yapi-kredi-fatura-kampanya.jpg

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI BELLİ OLDU


Yapı Kredi Bankası müşterilerine özel düzenledik kampanya doğrultusunda 11 Temmuz-10 Ağustos 2023 tarihleri arasında verilen iki otomatik ödeme talimatı için 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat içinde 150 TL ödeme yapılacağını aktardı. Ödemelerin kredi kartından yapılması durumunda ise 6-7 talimat için ekstra 20 TL Worldpuan hakkı tanınıyor.
Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin TALIMAT yazıp bir boşluk bırakarak 11 haneli T.C kimlik numarasını 4470'e SMS göndermesi gerekiyor. Yapı Kredi Bankası'nın Kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme yetkisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN