Faturada adı soyadı olanlar ödemeyi düşünmeyin! Bu formu doldurana kral yardım geldi, 2.500 TL fatura yardımı verilecek

Faturada adı soyadı olanlar ödemeyi düşünmeyin! Bu formu doldurana kral yardım geldi, 2.500 TL fatura yardımı verilecek

Yeni yılla beraber destek ödemeleri başladı. Kış ayında vatandaşlara yönelik destek paketlerini tek tek açıklayan hükümet bir müjde daha verdi. E-Devlet'ten başvurun hemen paranızı PTT'den alın. Peki doğalgaz destek ödemelerinden kimler yararlanabilir? Destek ödemelerine nereden başvurulur? İşte tüm detaylar haberimizde...

Kış ayının gelmesiyle birlikte petekler açıldı. Ancak artan fatura maliyetleri karşısında ödeme güçlüğü çeken milyonlarca kişiye müjdeli haber geldi. Yeni yılda birçok destek paketini tek tek açıklayan hükümet yeni destek paketini duyurdu. E-Devlet'ten başvurun paranızı hemen PTT'den alın. İhtiyaç sahibi ailelere anında 2.500 TL veriyorlar. Peki doğalgaz destek ödemeleri nasıl alınır? Destek ödemelerinden kimler yararlanır? İşte detaylar...

HEMEN BAŞVURUN ANINDA HESABINIZA 2.500 TL YATSIN

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte hükümet tarafından destek paketleri tüm hızıyla devam ediyor. Kışın gelmesiyle birlikte petekler açıldı ve faturalar kabardı. Bu kapsamda yeni bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. E- Devlet'ten başvurun paranızı PTT şubelerinden alın. Anında 2 bin 500 TL veriyorlar. Bu sayede vatandaşların konforlu bir kış geçirmesine yardımcı olacak.

fdfdfd-45.jpg

ÖDEMELER PTT ŞUBELERİNDEN OLACAK

Hükümet yeni destek paketini duyurdu. Kışın vatandaşlara yardımcı olabilmek için Doğal Gaz Yardım Ödemeleri adı verilen yeni bir program devreye sokuldu. Bu sayede doğalgaz faturasını ödemede zorlanacak kişilere destek sağlanacak. E-Devlet'ten başvurmanız yeterli. Ödemeleri ile kimliğiniz ile PTT'ye giderek alabiliyorsunuz.

Programın detayları paylaşıldı. Başvuran herkese 2 bin 500 TL verilecek. Bu programdan faydalanmak için belirli gelir veya başvuru şartı yoktur ancak program hakkında daha fazla bilgi için herhangi bir PTT şubesine veya E-Devlet üzerinden bakabilirsiniz.

ÖDEMELER NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

Peki doğalgaz destek ödemeleri ne kadar sürecek? Bu destek ödemeleri Eylül ayında başlayacak ve Mart ayının sonuna kadar sürdürülecek.900 TL ile 2.500 TL arası değişen ödemeler ihtiyaç sahibi olan tüm ailelere ulaştırılacak.

fdfdfd-46.jpg

DOĞALGAZ DESTEK ÖDEMELERİNE NASIL BAŞVURLUR?

Doğalgaz destek parasının Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ödenmesinde başvuru sahibinin Türkiye Cumhuriyeti uyruklu olması, e-devlet sistemi üzerinden başvuru yapabilmesi, doğalgaz bulunan ilçe veya ilde ikamet etmesi gerekiyor. Bu kapsamda ödenen faturalar hak sahipleri olarak Konut Müşteri Grubu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na aittir. Başvurular e-devlet sisteminden yapılmakta olup, onay alan ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına doğal gaz destek ödemesi aktarılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN