Faturaları ev adresine gelenler dikkat! Elektrik, su, telefon, doğalgaz: Hepsi için 10 Ekim'e kadar 170 TL ödenecek

Faturaları ev adresine gelenler dikkat! Elektrik, su, telefon, doğalgaz: Hepsi için 10 Ekim'e kadar 170 TL ödenecek

Teknolojinin yayılmasıyla birlikte son yıllarda otomatik fatura talimatı uygulaması da artış göstermeye başladı. Birçok kişi tarafından kullanılan bu hizmet için Yapı Kredi'den yeni bir kampanya haberi geldi. Banka başlattığı kampanya kapsamında o kişilere 170 ödeme yapacağını duyurdu. İşte, Yapı Kredi'nin yeni fatura kampanyasının detayları...

Yapı Kredi Bankası müşterilerine özel yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Şimdilerde yeni kampanyasını duyuran banka, otomatik fatura talimatı veren müşterilerine 170 TL ödeme yapacak.

10 EKİM'E KADAR DEVAM EDİYOR

Yapı Kredi, otomatik fatura talimatıyla ilgili başlattığı yeni kampanyasının detaylarını da açıkladı. Bu doğrultuda, 10 Ekim'e kadar devam eden kampanyaya katılan müşteriler 170 TL kazanabilecek.

Banka tarafından aktarılan bilgilerde; 2 yeni otomatik fatura talimatına 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatına 80 TL, 6 yeni otomatik fatura talimatına 150 TL değerinde Worldpuan verileceği yer aldı. Ayrıca, kredi kartından verilen 6 yeni talimata da ekstra 170 TL kazanma imkanı sunuluyor.

ct-h-4-ic.jpg

Kampanyaya katılmak isteyenlerin, TALIMAT yazıp boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C kimlik numarasını 4470'e SMS göndermesi gerekiyor. Kampanya süresince verilen tüm talimatlar için, kampanya bitiş tarihi sonrasındaki 6 ay bobyunca talimatın geçerli olması da gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN