Fiat fiyatta bit pazarına döndü! İşte aileler için en ucuz araç... 500 bin TL'ye sıfır

Fiat fiyatta bit pazarına döndü! İşte aileler için en ucuz araç... 500 bin TL'ye sıfır

Dövizin yükselmesi, maliyetlerin artması ve vergi zammı nedeniyle sıfır model araç fiyatları son yılların en yüksek seviyesine ulaştı. Fiat'ın yeni model aracı, günümüz piyasasına göre 'normal' sayılacak bir fiyattan satışa sunuldu. İşte, merakla beklenen aracın satış fiyatı...

İtalyan otomotiv firması Fiat'ın Fiorino modelinin en az donanımlı aracı, 531 bin 900 TL'den satışa çıktı. Türkiye'de üretilen Fiat Fiorino, hem iş aracı olarak kullanılabiliyor, hem de tam bir aile arabası olabilir.

FIAT FIORINO NASIL BİR ARAÇ?

Araç almak isteyenlerin başlıca talebi olan ihtiyaçlarının karşılanması için alternatif seçenekler tercih edilebiliyor. Fiat Fiorino da önemli bir alternatif haline geldi.

Sıfır kilometre arabaların fiyat listeleri incelendiğinde Fiat Fiorino fiyatı açısından da dikkat çekiyor. Fiat Fiorino için firmanın talep ettiği en düşük fiyat 531 bin 900 TL olarak açıklandı. Bu fiyat ile sıfır araba piyasasında en uygun araç konumunda yer alıyor.

FIAT FIORINO FİYATI NE KADAR?

Fiat Fiorino'nun Cargo donanımında fiyatlar 531 bin 900 TL'den başlarken Combi donanımında ise başlangıç fiyatı 539 bin 900 TL olarak açıklandı. Donanım seçeneklerine göre fiyatlar 655 bin 900 TL'ye kadar çıkabiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN