Ford'dan bankalara meydan okuyan kredi fırsatları! Sıfır araç alacaklar dikkat bundan iyisi hiçbir bankada yok

Ford'dan bankalara meydan okuyan kredi fırsatları! Sıfır araç alacaklar dikkat bundan iyisi hiçbir bankada yok

Otomobil piyasasında kartları yeniden karacak kampanya Ford'dan geldi. Bankalara meydan okuyan kampanyada sıfır otomobil alacakların hayali gerçekleşiyor. Kampanyayı görenler soluğu Ford bayilerinde alacak. İşte dev kampanya...

BURAK ÖZTOPRAK

Araç kredisi isteyenlere Ford'dan dev kampanya başladı. Bankalara meydan okuyan Ford, sıfır otomobil alacaklara müjdeyi verdi. Sıfır faizli kredi imkanlarıyla müşteri akınına uğrayacak. İşte tüm detaylar...

FORD'DAN ÖZEL KAMPANYALAR

Otomobil piyasasında hareketlilik devam ederken, Ford'un sunduğu cazip fırsatlar dikkat çekiyor. Bankalardaki araç kredilerinin %4.1'in altına düşmediği bu dönemde, Ford sıfır araç almak isteyenlere özel kampanyalar sunarak müşterilerini memnun ediyor.

focus-galeri-1440x810-9.webp

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

Bankaların araç kredilerindeki yüksek faiz oranlarına inat, Ford Türkiye'den tüketicileri sevindirecek kredi kampanyaları duyuruldu. Sıfır araç almak isteyen bireysel müşterilere 300.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli %0 faiz fırsatı sunulurken, tüzel kişilere 800.000 TL'ye kadar %2.99 faizli kredi imkanı sağlanıyor. İkinci el araç almak isteyenler için de 300.000 TL'ye kadar %3.19 faizli kredi desteği bulunuyor.

puma-slider-1440x810.webp

FORD'UN CAZİP MODELLERİYLE HAYALLERİNİZDEKİ ARACA KAVUŞUN!

Ford'un 2024 binek araç modelleri arasında Puma, Focus (hatchback, sedan, station wagon) ve Courier yer alıyor. Özellikle otomatik vitesli Puma 1.4 milyon lira ve 1.6 milyon lira seçenekleriyle Focus modelleri, Ford'un cazip kredi fırsatlarıyla birlikte otomobil tutkunlarının hayallerini süsleyecek gibi görünüyor.

18f6e679-a8ee-4db0-b4ac-350580406c16.jpg

BANKALARA RAĞMEN UYGUN FİYATLI ARAÇ FIRSATI!

Ford'un bu kampanyası, yüksek faiz oranları nedeniyle araç sahibi olmayı erteleyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Siz de Ford bayilerine giderek bu cazip fırsatlardan yararlanabilir, hayalinizdeki araca uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN