Goldman Sachs'tan bomba tahmin! THY hisseleri uçuyor: Yıl sonu öyle bir seviyeye gelecek ki...

Goldman Sachs'tan bomba tahmin! THY hisseleri uçuyor: Yıl sonu öyle bir seviyeye gelecek ki...

Dünya devi Goldmans Sachs tahmini yatırımcıları heyecanlandırdı. Türk Hava Yolları (THY) hisseleri resmen uçuşa geçti. Yıl sonu geleceği seviyeyi duyuran Goldmans Sachs, rekor rakamları işaret etti. İşte o rakamlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Goldmans Sachs yılın bomba tahminini duyurdu. Yıl sonunu işaret eden dünya devi banka, THY hissesi olanlara müjdeyi verdi. Yıl sonuna kadar rekor artış bekliyor...

THY HİSSELERİNDE YOĞUN İLGİ

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, Borsa İstanbul'da işlem gören Türk Hava Yolları (THY) hisseleri için yıl sonuna kadar 395 TL'yi aşacağı öngörüsünde bulundu. Bu tahmin, piyasalarda büyük yankı uyandırdı ve THY hisselerine olan ilgiyi artırdı.

Goldman Sachs'ın, Borsa İstanbul'da işlem gören Türk Hava Yolları (THY) hisseleri için yaptığı tahmin, piyasaları hareketlendirdi. Şu anda 295 TL'den işlem gören THY hisseleri için yıl sonuna kadar 395 TL'yi aşacağı öngörülüyor. Bu tahmin, yatırımcıların dikkatini çekti ve THY hisselerine olan ilgiyi artırdı.

turk-hava-yollari-hisse-k8kk-cover.webp

ŞU ANKİ DURUM:

  • 295 TL'den işlem gören THY hisseleri, Goldman Sachs'ın tahminiyle birlikte yatırımcıların radarına girdi.
  • Son işlem fiyatı 294,75 TL olarak kaydedilen hisseler, gün içinde %2,79 oranında artış göstererek güçlü bir performans sergiledi.
  • 2024 yılı en düşük seviyesi 115,9 TL, en yüksek işlem fiyatı ise 294,75 TL olarak belirlendi. Bu da hissenin yıllık bazda önemli bir değer kazancı elde ettiğini gösteriyor.

ŞİRKET HAKKINDA:

  • Faaliyet alanı yurt içi ve yurt dışında hava taşımacılığı olan THY'nin %50,88'i diğer yatırımcılara, %49,12'si ise Türkiye Varlık Fonu'na ait.
  • Genel müdürlük görevini Bilal Ekşi yürütürken, şirketin halka açılma tarihi 20 Aralık 1990 olarak kaydedilmiştir.

thy-large.webp

TAHMİNİN ETKİSİ:

  • Goldman Sachs'ın tahmini, THY hisselerine olan ilgiyi ve yatırımcıların ilgisini artırması bekleniyor.
  • Yatırımcılar ve piyasa takipçileri, şirketin performansını ve sektördeki gelişmeleri yakından izleyerek yatırım kararlarını şekillendirebilirler.
  • THY'nin global hava taşımacılığı sektöründeki önemli konumu, hisselerinin gelecekteki performansı için olumlu bir etken olarak değerlendirilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN