Gram altın ter attıracak! Yastık altında saklayın: Öyle bir rakama çıkacak ki…

Gram altın ter attıracak! Yastık altında saklayın: Öyle bir rakama çıkacak ki…

Altın fiyatlarında flaş gelişme! ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından hareketlenen ons altın gram ve çeyrek altında yükselişlere neden oldu. Gram altın 1.647 TL'yi aşarken çeyrek altın ise 2.710 liraya kadar çıkmış durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken altın uzmanlarından peş peşe açıklamalar geldi. Gram altın ter attıracak! Öyle bir rakama çıkacak ki… O tarihe kadar sakın bozdurmayın!

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verileri açıklandı. ABD enflasyon verisinin piyasa beklentilerinin altında kalmasıyla birlikte altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın 1.647 TL'yi aşarken çeyrek altın ise 2.710 liraya kadar çıkmış durumda. Yatırımlar ise 'Altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar oldu?' sorularını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Tarihi rekor' diyerek gram altın için bomba bir rakam verdi. Gram altın ter attıracak! Yastık altında saklayın. Öyle bir rakama çıkacak ki şimdi bozduran bin pişman olur. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 643 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 644 lirada bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü 2 bin 648 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 2 bin 718 lirada konumlanmış durumda.

gfgfgf-2023-07-17t105124-729.jpg

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 10 bin 970 liradan geri alınırken, 11 bin 135 liradan da satışa sunuluyor.

İSLAM MEMİŞ SON DAKİKA OLARAK UYARDI: GARM ALTIN O TARİHTE...

Altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son açıklamasında gram altın için bomba bir tahminde bulundu. Yılın ilk yarısında dolar kurundan destek alan gram altının yatırımcısına yüzde 50 kazandırdığını belirten Memiş, sadece dolar kurunun etkisiyle bu getiriyi sağladığını ifade etti.

gfgfgf-2023-07-17t105107-230.jpg

İkinci yarıda ise gram altının ons altından destek alacağını ve bu desteğin Ağustos sonu-Eylül ayları arasında 1800 lira seviyesine kadar yükselişlerine devam edeceğini tahmin ettiğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN