Gram altında dananın kuyruğu kopuyor! Büyük patlama tarihi verildi…İslam Memiş ‘Gerginlik var’ deyip duyurdu

Gram altında dananın kuyruğu kopuyor! Büyük patlama tarihi verildi…İslam Memiş ‘Gerginlik var’ deyip duyurdu

Türkiye ekonomisinde oldukça hareketli dönemlerden geçen gram altın piyasasına dair tavsiyeler geliyor. Uzman isimleri tarafından gelen açıklamalar yatırımcılar tarafından yakın takibe alınıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, sert uyarılar ile yatırımcıyı uyardı. İşte tüm detaylar...

Altın piyasası hakkında konuşan İslam Memiş, yatırımcılara uyarılarda bulundu. Resmi Youtube hesabı üzerinden paylaştığı video ile sadece altın değil gümüş yatırımcılarına da seslendi. Yeni tahminlerini paylaşan uzman isim tarih vererek açıkladı.

BORSA'DAN ÇIKANLAR BUNU YAPSIN

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube hesabı üzerinden paylaştığı video ile gram altın ve gümüş değerlendirmesinde bulundu. Piyasada gerginlik yaşandığını ifade eden uzman isim "Dananın kuyruğu kopacak!" ifadeleriyle yatırımcıyı uyardı. Borsa İstanbul ile konuşmasına başlayan uzman isim 7513 puanda günü tamamladığını ifade etti. Borsa İstanbul'da değer kaybı yaşanırken, sürpriz olmadığını öne sürdü.

İki haftadır paylaştığı videolarda borsaya girecek yatırımcılara bekleme tavsiyesi veren uzman isim kar satışlarını tamamlaması gerektiğini belirterek satışların başladığını vurguladı. İlerleyen haftalarda yorumlayacağını söyleyerek, borsanın en yüksek seviyelerde olduğunu ifade etti. Borsa yatırımcılarına verdiği tavsiyelerde ise, "7800 puandan çıkış yapanlar da altın tarafında beklemeli, gümüş tarafında beklemeli, euro tarafında beklemeli." sözlerini kullandı.

altereg-dbuu.webp

DOLAR MI? EURO MU?

Konuşmanın devamında dolar kuruna değinen uzman isim dolar karşısındaki bütün varlıkların değer kaybettiğini duyurdu. Dolar kurunun serbest piyasada 27,13 seviyelerinden işlem gördüğü günlerde İslam Memiş, hedefin 27,50 olduğunu işaret etti.

Agresif bir yükseliş yaşanmasa da yükselişlerin geleceğini ifade etti. Euro'nun ise 29,45 - 29,55 seviyelerinden işlem gördüğünü vurguladı. Döviz yatırımı yapmak isteyenlere ise dolar yerine euroyu tercih etmeleri gerektiği vurgulanıyor.

altin-1.webp

O TARİHTE ALTIN REKOR KIRACAK

Gram altın piyasasını değerlendiren uzman isim tahminlerini paylaştı. Öncelikle uyarılarından bahseden İslam Memiş, dip seviyeler olduğunu ve hızlı ataklar görülebileceğini ifade etti.

Yatırımcılar için bir alım fırsatı olarak nitelendirilirken ekim ayı itibariyle pozitif yönde beklentilerinin 1820 TL, 1840 TL ve 1880 TL olduğunu vurguladı. Dolarda agresif bir yükseliş olması halinde ise 2000 TL'ye kadar yükselebileceğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN