Gram altında fren patlıyor! İslam Memiş duyurdu! O rakamı rahat görecek

Gram altında fren patlıyor! İslam Memiş duyurdu! O rakamı rahat görecek

Gram altında yeni dönem başlıyor. Eylül ayıyla beraber yeni seviyeler görecek olan gram altın kat kat yükselişine devam edecek. İslam Memiş, ‘1.700 liraya bulunmuyor’ diyerek elinde altın olanları uyardı. Altınla borçlananlar hemen ödesin… Tarih verildi! Gram altın o rakamı rahat görecek

ABD verilerinin olumlu etkisiyle altın fiyatları yükselişe geçti ve Federal Reserve’in faiz artırımlarını erteleyebileceği spekülasyonları ortaya çıktı. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise altın için önemli uyarılarda bulundu. Kuyumcuda 1.700 lira altın bulunmayacağını ifade eden Memiş, yeni rakamı verdi. Altın borcu olanlar hemen ödesin..

Ons altın, günü 1942 dolar seviyesinden başlattı ve en düşük 1942 dolar, en yüksek ise 1947 dolar seviyelerini gördü. Şu anda 1945 dolardan işlem görüyor. Uzmanlar, 1948 doların direnç seviyesi olduğunu belirtirken, bu seviyenin aşılması durumunda 1956-1963 dolar seviyelerinin gündeme gelebileceğini ifade etti. Destek seviyesi olarak ise 1936 dolar gösterildi.

img-4877.jpeg

GRAM ALTINDA YENİ SEVİYELER YOLDA

Gram altın ise 1667 liradan güne başladı ve en düşük 1664 lira, en yüksek 1674 lira seviyelerini gördü.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise “Gram altının serbest piyasalarda 1750 lira seviyesinde olduğunu bilmek önemlidir, çünkü internet üzerindeki fiyatlar farklı olabiliyor. Gram altın 1700 liranın altında bulunmuyor” dedi.

1.800 LİRA’YA ÇIKABİLİR

Eylül ayında altının ralli yapma olasılığının yüksek olduğunu belirten Memiş, “Gram altın çok fazla gerilemek istemiyor. Eylül ayının son haftasından itibaren hatta Ekim ayında da yükseliş devam edebilir. Dolar yatırımcıları için altına geçmek için son fırsatlar olabilir. Bu seviyelerden gram altın almak mantıklı olabilir. Ons altındaki yükseliş başladığında, Ekim ayı itibarıyla 1800’lerin rakamlarını görmeye başlayacağımızı tahmin ediyorum” şeklinde konuştu.

“2-3 hafta içinde ons altında 2000 dolar üzerinde ataklar görebiliriz” diyen Memiş, altın bulunduranların beklemeye devam etmeleri gerektiğini ve büyük olasılıkla eylül ortalarından eylül sonlarına kadar beklenen bir hareketlilik olabileceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN