Gram altındaki yükselişi kahin gibi bildi! İslam Memiş yatırımcıyı uyardı... Bu detaya dikkat edilmeli!

Gram altındaki yükselişi kahin gibi bildi! İslam Memiş yatırımcıyı uyardı... Bu detaya dikkat edilmeli!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş isabetli tahminlerine kısa bir süre önce bir yenisini daha ekledi. İslam Memiş bugün yaptığı açıklama ile birlikte tuzak uyarısında bulundu. Gram altın, dolar, euro ve gümüş almayı düşünen vatandaşlara üşenmeden açıkladı. Peki altın fiyatları ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIMCIYA UYARI!

Piyasalarda yaşanan hareketlilik ile birlikte yatırımcılar tedirgin bir şekilde beklemeye devam ediyor. Dolar kurunun 19,30 TL seviyelerinden işlem görmesiyle birlikte euronun gaza bastığı görülüyor. Euro ise 21,1084 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Gram altın fiyatları ise bugün itibariyle spot piyasada 1.248 TL seviyelerinde gerçek hayatta ise 1.281 TL seviyelerinden işlem görüyor. Bu duruma dair altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından açıklama geldi.

Yatırım yapan vatandaşları üşenmeden tek te uyardı. TV100'ün web sitesinde yazıda bulunan İslam Memiş saat verdi. Voltalite'nin oldukça yüksek olduğunu belirterek kısa vadeli yatırımcılara uyarılarda bulunurken ABD'de saat 15.30'da açıklanması beklenilen verileri hedef gösterdi.

son-dakika-altin-ve-para-piyasalari-uzmani-islam-memisten-altin-alacaklara-uyari-ekranda-gordugunuze-aldanmayin-lawa-1.webp

İSLAM MEMİŞ BEKLENTİLERİNİ DUYURDU!

Günün en önemli verisi olarak ABD Merkez Bankası (FED) tutanaklarını işaret etti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'e göre FED tarafından bugün itibariyle 25 baz puan faiz artırımına gidileceğine sinyal verildi.

Bu karar ile birlikte son günlerde sürekli olarak yükselen altın, gümüş, pariteler ve dolar endekinin önümüzdeki günlerde daha fazla netleşmeye başlayacağını ifade etti. Bu durumda tahminlerini yatırımcılar ile tekrardan paylaşan uzman isim tek tek beklenti seviyelerini açıkladı.

islam-memis-ve-selcuk-gecer-i-balon-gibi-sondurdu-bu-ekonomistin-her-dedigi-cikiyor-vatan-ongel-asil-bunu-alanin-hayati-degisecek-9285-1.jpg

İSLAM MEMİŞ TUZAK KONUSUNDA UYARDI!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ons altın fiyatları için 1.960 dolar, ons gümüş fiyatları için ise 24,40 dolar seviyesini beklediğinin altını çizdi. Dolar endeksi için 103,0 seviyesinde olması da beklentilerin arasında yer aldı.

İslam Memiş özellikle ABD saatine göre 15.30 sularında bant aralıklarının dev bir şekilde açılabileceği uyarısında bulunarak acemi yatırımcıların sakin olması gerektiğini ifade etti. Alım ve satım için perşembeye kadar beklemek gerektiğini de vurguladı. Bu şekilde yer alan tuzaklara karşı dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN