Gram, çeyrek devri kapanıyor! Kuyumcular bile döne döne onu arıyor! Arasında 27 bin TL’lik fark oluyor

Gram, çeyrek devri kapanıyor! Kuyumcular bile döne döne onu arıyor! Arasında 27 bin TL’lik fark oluyor

En güvenilir yatırım aracı olarak görülen altın herkes tarafından tercih ediliyor. Gram altın fiyatları 2000 TL bandına yaklaşırken çeyrek altın ise 3.000 TL'nin üzerinde satılıyor. Altın olacak vatandaşlar piyasa araştırması yaparken kuyumcular bile döne döne onun peşine düşüyor. Yatırım için bunu tercih eden tam 27.000'lik fark oluşturuyor.

Hem yatırımcıların hem de ekonomistlerin yakından takip ettiği altın fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. Piyasada farklı çeşitte altın türleri bulunurken yatırımcı en çok gram ve çeyrek altın almayı tercih ediyor. Altın piyasaları hakkında yapılan açıklamalar dikkatle takip edilirken kuyumcular piyasada fellik fellik o ürünü arıyor. Gram altın, Çeyrek altın, yarım altın ve tam altın derken yatırım tercihleri de çeşitlenip gidiyor. Altın fiyatlarındaki artış nedenleri ve piyasaya etkileri tek tek incelenirken en çok kazandıran yatırım aracı hakkında yapılan açıklamalarda merak ediliyor.

2024'TE NELER OLACAK?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yakın dönemde fiyatların 1850 ile 1875 TL aralığında görülebileceğinin altını çizen Memiş, yatırımcıları alım fırsatlarının da doğacağını belirttim. 1.850 TL'den 2.000 liraya giden Yükseliş trendinin görüleceğine dikkat çeken Memiş, 2024 yılında altın fiyatlarının tahmini olarak 2.500 TL seviyesine ardından 2.700 TL seviyesine yükseleceğini dile getirdi.

gremse-altin.jpg

KUYUMCULAR O ÜRÜNÜ ARIYOR

Piyasada sınırlı sayıda bulunan gremse altın son dönemde kuyumcuların da ilgi odağında yer alıyor. Dolaşımda sıkıntı yaşayan kuyumcuların gözü gremse altında olurken fiyatlarının da 30.000 TL seviyesinde olduğu belirtiliyor. Gram altına göre yatırım kazancının daha yüksek olduğu belirtilirken hem vatandaşlar hem de kuyumcular bu kez de gremse altın almaya yöneldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN