Hatice Kolçak'ın altın açıklaması deprem etkisi yarattı! Çeyrek altın o tarihte 3000 TL olacak: Kapalıçarşı tıklım tıklım

Hatice Kolçak'ın altın açıklaması deprem etkisi yarattı! Çeyrek altın o tarihte 3000 TL olacak: Kapalıçarşı tıklım tıklım

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile birlikte altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan açıklama geldi. Gram altın fiyatlarında yaşanan ani yükseliş ve düşüşler ile birlikte yeni bir tahminde bulundu. Sene sonuna kadar altın fiyatının ulaşacağı rakamı paylaştı. Peki gram altın fiyatı ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARI O TARİHTE UÇUŞA GEÇİYOR

Gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar üst üste geliyor. Kısa bir süre önce açıklamalara altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'ta katıldı. Sercan Kahveci'nin Youtube kanalına konu olarak gelen Hatice Kolçak altın değerlendirmesinde bulundu.

Yatırımcıların sıklıkla sorduğu "Gram altın ne olur?" sorusuna Hatice Kolçak tarafından kritik bir açıklama ageldi. Gram altın tahminini duyuran uzman isim dudakları uçuklattı. Son zamanlarda hızlı bir şekilde dalgalanan altın tarafında endişelenen yatırımcılarla tahmini paylaştı.

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak 1 yıldan itibaren altını anlattığını açıkladı. Altın fiyatlarının yükseleceğini sık sık belirten uzman isim yatırımcının dikkatini çekti.

aw030828-01-scaled-1.jpg

AL-SAT YAPACAKLARI UYARDI

Düğün sezonların başlamasıyla birlikte henüz altın olmayanlara seslendi. Düğün sezonundan önce altınların alınması gerektiğine dikkat çekti. Televizyon ekranları ile kuyumcular arasındaki makas aralığının oldukça fazla olduğuna dikkat çekti.

Gram altın fiyatlarının ekran fiyatlarındaki rakamı 1240 TL olurken kuyumcularda 1350 TL olarak duyurdu. Al - sat yapılma durumunda ise altın için farklı farklı kuyumculardan fiyat almanızı öneriyor. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak fiziki altın talebinde büyük bir artış olduğuna dikkat çekti.

130454.jpg

ALTIN FİYATLARINDA BÜYÜK TAHMİN

Dünya üzerinde değişmeyen ons altın fiyatı olduğuna dikkat çeken Hatice Kolçak, aslında ons altının artmadığını, ons altını dolar/TL ile çarptığımıza dikkat çekti. İhtiyacı olanın altın almasını, kısa vadede al - sat yapacakların ise dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Tahminlerini belirten uzman isim 2023 yılı için 1800 TL ile 2000 TL tahmininde bulundu. Ons altının 2070 doları geçmesi halinde 2 bin 200 dolara kadar yükseleceğini bu durumda gram altının 2 bin TL, çeyrek altının ise 3 bin liraya yükseleceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN